DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024
Fresh Up Aftershave Depper 50ML
Fresh Up Aftershave Depper 50ML

Fresh Up Aftershave Depper 50ML

6,09
  • Merk: Fresh Up
  • Inhoud: 50ML
  • EAN: 8710919106893
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Werkt verkoelend na het scheren, geeft een tintelend fris en verzorgd gevoel en heeft een stimulerende en huidversterkende werking.

Algemeen
Fresh Up After Shave Depper biedt een verkwikkend en huidversterkend gevoel, zelfs na elektrisch scheren. Met zijn unieke depper, het sponskussentje dat morsen voorkomt en de toepassing vereenvoudigt, geniet u direct na het scheren van een fris en verzorgd gevoel. Het is van essentieel belang om de huid na het scheren goed te verzorgen, om het risico op ingegroeide baardharen en puistjes te verminderen, vooral bij mannen met krulhaar. De toevoeging van speciale ingrediënten zoals menthol en Hamamelis Virginiana Extract zorgt voor verkoeling en verzorging. Hamamelis Virginiana Extract heeft bovendien een verzachtende werking en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Glycerine reguleert vocht en laat de huid na elke scheerbeurt glad aanvoelen. Kies voor Fresh Up After Shave Depper en ervaar de voordelen van verkoeling, een tintelend fris gevoel en een stimulerende en huidversterkende werking.

Fresh Up After Shave Depper:

  • Biedt een verkwikkend en huidversterkend gevoel, zelfs na elektrisch scheren
  • Uniek depper-sponskussentje voorkomt morsen en vereenvoudigt de toepassing direct na het scheren
  • Essentieel om de huid na het scheren goed te verzorgen
  • Speciale ingrediënten zoals menthol en Hamamelis Virginiana Extract zorgen voor verkoeling en verzorging
  • Hamamelis Virginiana Extract heeft een verzachtende werking en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid
  • Glycerine reguleert vocht, waardoor de huid na elke scheerbeurt glad aanvoelt
  • Kies voor Fresh Up After Shave Depper voor voordelen zoals verkoeling, een tintelend fris gevoel, en een stimulerende en huidversterkende werking.

  • Hoe te gebruiken?
    Voor een probleemloze toepassing, houd na het scheren de flacon een moment ondersteboven om de depper te vullen. Gebruik vervolgens de depper langs de geschoren wangen voor een knoeivrije ervaring. Het is cruciaal om je huid na het scheren goed te verzorgen om ingegroeide baardharen te voorkomen, vooral bij mannen met krulhaar. Aftershave met alcohol kan helpen de poriën van de huid te sluiten, waardoor het risico op ingegroeide haren wordt verminderd. Verrijkt met speciale ingrediënten zoals menthol en Hamamelis Virginiana Extract, biedt de formule verzorging en verkoeling na het scheren. Hamamelis Virginiana Extract verzacht de huid en ondersteunt het herstellend vermogen na het scheren. Glycerine zorgt voor vochtregulatie en resulteert in een glad huidgevoel na elke scheerbeurt.

    Ingrediënten

    Alcohol, Aqua, Parfum, Glycerin, Menthol, Hamamelis Virginiana, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Triclosan, Sodium Acetate, Benzophenone-2, Benzyl Salicylate, Buthylphenyl Methylpropional, Citral, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Isoeugenol, Limonene, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionene, Evernia Prunastri, CI 42051, CI 47005.

    Waarschuwingen

    Op kamertemperatuur en buiten bereik van kinderen bewaren.

    Vragen over dit product?Vraag het onze drogist