DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Groene keuze Product is onderdeel van ons groene assortiment. Arkocaps Paardebloem Capsules 45CP
Arkocaps Paardebloem Capsules 45CP

Arkocaps Paardebloem Capsules 45CP

25% korting
7,6810,25
  • Merk: Arkocaps
  • Inhoud: 45CP
  • EAN: 8715345002993
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Reinigingskuur

Algemeen
Arkocaps Paardebloem is een reinigingskuur voor alle in het lichaam opgehoopte toxines. Paardebloem heeft een bevorderende werking op de vorming en afscheiding van urine en verhoogt daarbij de vloeibaarheid van sappen in de gal waardoor gal- en nierstenen verdwijnen.

Het omhulsel van de Arkocaps Paardebloem capsules is van 100% plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve bestanddelen van de wortel, zonder enige toevoegingen van suiker, gist, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Dosering
‘s Morgens en ‘s middags 2 capsules tijdens de maaltijd met voldoende water innemen. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden.

Dit product is onderdeel van ons groene assortiment.
Ingrediënten

Samenstelling
Het onder lage temperatuur fijngemalen integraal poeder bevat per capsule: 330 mg van de wortel van de Taraxacum officinale en is gestandaardiseerd op 20% fructosaan.

Ingrediënten
Paardebloem wortelpoeder (Taraxacum officinale Weber). Antiklontermiddelen: plantaardig magnesiumstearaat, siliciumdioxide. Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose.

Allergenen informatie
Het omhulsel van de Arkocaps Paardenbloem capsules is van plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve natuurlijke bestanddelen van de wortels, zonder enige toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen. Glutenvrij.

Gebruiksaanwijzing Waarschuwingen

Waarschuwingen
Niet te gebruiken bij bekendheid met overgevoeligheid voor Taraxacum officinale Weber. Tijdens de zwangerschap kunt u niet voorzichtig genoeg zijn en wordt het gebruik van Arkocaps Paardenbloem alleen na overleg met uw (huis)arts aangeraden. Arkocaps Paardenbloem dient buiten invloed van direct zonlicht, droog, bij kamertemperatuur en buiten het bereik van jonge kinderen bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.