DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Dos Medical NasoFree Spoelzout Startset 1ST
Dos Medical NasoFree Spoelzout Startset 1ST
Dos Medical NasoFree Spoelzout Startset 1ST1
Dos Medical NasoFree Spoelzout Startset 1ST2
Dos Medical NasoFree Spoelzout Startset 1ST3
Dos Medical NasoFree Spoelzout Startset 1ST 0

Dos Medical NasoFree Spoelzout Startset 1ST

21,35
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Voor het reinigen van neus en neusbijholten

Algemeen
Dos Medical NasoFree Spoelzout Startset, voor het reinigen van neus en neusbijholten, is een ideale starterspack met een neusdouche en nasaal spoelzout. De zachte knijpflacon laat u uw neus op een effectieve en comfortabele manier reinigen en biedt daarmee verlichting van klachten als neusverkoudheid of hooikoorts. Tevens in te zetten om snurken te verminderen, doordat ademen door de neus gemakkelijker zal gaan.

Dos Medical NasoFree Spoelzout Startset in te zetten bij klachten als:
  • (Chronische) neusbijholtenontsteking
  • Hooikoorts, allergie voor huisstofmijt of huisdieren
  • Na een neus(bijholten)operatie
  • Neusverkoudheid
Hoe te gebruiken?

  1. Leeg een sachet nasaal spoelzout in de neusdouche en vul deze met lauwwarm water. Het water dat u gebruikt mag, maar hoeft niet te worden gekookt. West-Europees kraanwater is in principe voldoende schoon. Voor gebruik schudt u de neusdouche een beetje. Zorg ervoor dat u een tissue of stukje keukenrol bij de hand hebt om gedurende het neus spoelen uw neus af te vegen.
  2. Buig een beetje voorover en plaats de neusdouche schuin (in een hoek van circa 45°) in een van uw neusgaten.
  3. Knijp rustig in de neusdouche en laat na het knijpen het nasaal spoelzout uit uw neus stromen. Het nasaal spoel zout kan zowel via hetzelfde neusgat (bij ernstig verstopte neus) als via het andere neusgat naar buiten stromen. Beide is goed. Eventueel snuit u licht uw neus. Er komt dan extra nasaal spoelzout en viezigheid uit uw neus. Plaats de tip van de neusdouche in het andere neusgat en herhaal deze gang van zaken totdat de neusdouche leeg is. Door rustig te knijpen voorkomt u dat er nasaal spoelzout in uw keelholte terecht komt. Mocht dat wel voorkomen, is dat niet schadelijk en spuugt u het gewoon uit.

Ingrediënten

Samenstelling

Natriumchloride

1.875 gram

Natriumbicarbonaat

0.625 gram


Ingrediënten

Natriumchloride, natriumbicarbonaat.

Waarschuwingen

Bij voorkeur spoelt u uw neus en neusbijholten altijd met een neusdouche. Dat is comfortabel en u spoelt altijd met voldoende volume. U kunt uw neus(bij)holten spoelen boven een wasbak/gootsteen of tijdens het douchen. Volg altijd de aanwijzingen van uw arts. Als u medicijnen via uw neus toedient (bijv. neusspray of druppels) is het goed om voorafgaande aan het toedienen van de medicijnen eerst uw neus te spoelen. Uw medicatie komt dan terecht op een schoon neusslijmvlies. Nadat u uw neus heeft gespoeld, kunnen er druppeltjes terugvloeien uit uw neus. Wacht u daarom een paar minuten voordat u de medicijnen via de neus gaat toedienen. Bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren.