DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Natusor Naturalize Hand- & bodycrème 250ML
Natusor Naturalize Hand- & bodycrème 250ML

Natusor Naturalize Hand- & bodycrème 250ML

10% korting
8,959,95

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden wanneer dit product weer op voorraad is? Geef dan uw e-mail adres op:

  • Merk: Natusor
  • Inhoud: 250ML
  • EAN: 8718164645624

×

of

Productbeschrijving

Maakt de huid soepel en zijdezacht

Algemeen
Naturalize Creme Hand & Body is een heerlijke, zachte crème, speciaal voor droge en schrale handen en ter verzorging van het hele lichaam. Deze crème is perfect te gebruiken bij een droge huid na het douchen, ruwe en schrale handen na het werken in de tuin of na het klussen. Ook voor de verzorging van zeer droge en schrale voeten of bij eelt- en hielkloven is de Naturalize Hand- & bodycrème zeer geschikt. Daarnaast beschermt de crème de huid tegen alle weersinvloeden.

- Heerlijk zacht resultaat
- Maakt de huid soepel en zijdezacht
- Met hoge dosering jojoba, echinacea en calendula

Hoe te gebruiken?
De crème meerdere keren per dag royaal insmeren op de aangedane plaatsen tot het gewenste resultaat bereikt is. Is niet vet en trekt snel in.


Ingrediënten

Ingrediënten

aqua, cetearyl alcohol, paraffinum liquidum, glycerin, stearic acid, calendula officinalis flower extract, ceteareth-20, ceteareth-25, dimethicone, brassica campestris seed oil, propylene glycol, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, sodium hydroxide, carbomer, parfum, Cl. 11920.


Waarschuwingen

Waarschuwingen
Niet gebruiken bij allergie of overgevoeligheid voor één van de ingrediënten. Vermijd contact met de ogen en slijmvliezen. Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Alleen geschikt voor uitwendig gebruik. Donker en afgesloten bij kamertemperatuur bewaren.