DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Gaviscon Duo Suspensie 150ML
Gaviscon Duo Suspensie 150ML
Gaviscon Duo Suspensie 150ML1
Gaviscon Duo Suspensie 150ML2
Gaviscon Duo Suspensie 150ML3
Gaviscon Duo Suspensie 150ML4
Gaviscon Duo Suspensie 150ML5

Gaviscon Duo Suspensie 150ML

8,29
  • Merk: Gaviscon
  • Inhoud: 150ML
  • EAN: 5000158071254
  • Bijsluiter:

    lees voor gebruik de bijsluiter

  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • U kunt maximaal 5 stuks per persoon bestellen

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Bij brandend maagzuur en zure oprispingen

Algemeen
Gaviscon Duo Suspensie is een combinatie van twee antacida, oftewel maagzuur-neutraliserende middelen, (calciumcarbonaat en natriumbicarbonaat) en een alginaat, en heeft een dubbele werking:

- het neutraliseert overmatig maagzuur, waardoor de pijn en het ongemak afneemt
- het vormt een beschermend laagje over de maaginhoud, waardoor het branderige gevoel in uw borststreek wordt verlicht.

Gaviscon Duo Suspensie wordt gebruikt voor de behandeling van klachten die veroorzaakt worden door maagzuur dat in de slokdarm terechtkomt. Deze klachten kunnen bestaan uit brandend maagzuur, zure oprispingen en indigestie, en kunnen bijvoorbeeld ontstaan na de maaltijd of tijdens de zwangerschap. Gaviscon Duo Suspensie bevat geen Ranitidine.

Dosering
Gebruik bij volwassenen (inclusief ouderen) en kinderen vanaf 12 jaar: 10-20 ml na de maaltijd en voor het slapengaan, maximaal viermaal daags. Gebruik bij kinderen jonger dan 12 jaar: enkel te gebruiken op medisch advies.

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Ingrediënten

De werkzame stoffen in dit middel zijn: natriumalginaat, natriumbicarbonaat en calciumcarbonaat. De hulpstoffen in dit middel zijn carbomeer, methylparahydroxybenzoaat (E218), propylparahydroxybenzoaat (E216), natriumsacharine, pepermuntsmaakstof, natriumhydroxide en water.

Bijsluiter Waarschuwingen

Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Gebruik dit geneesmiddel niet meer na de uiterste houdbaarheidsdatum. Die is te vinden op de fles na EXP. Daar staat een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum. Bewaren beneden 30°C. Niet in de koelkast of de vriezer bewaren Binnen 6 maanden na opening gebruiken. Controleer voordat u dit middel voor het eerst gebruikt of de verzegeling van de dop niet verbroken is. Spoel geneesmiddelen niet door de gootsteen of de WC en gooi ze niet in de vuilnisbak. Vraag uw apotheker wat u met geneesmiddelen moet doen die niet meer nodig zijn. Ze worden dan op een verantwoorde manier vernietigd en komen zo niet in het milieu terecht.

Neem contact op met uw arts of apotheker voordat u dit middel gebruikt, als: - U lijdt of heeft geleden aan een ernstige nier- of hartaandoening, omdat bepaalde zouten deze aandoeningen kunnen verstoren. - U ernstige nierproblemen heeft - U een elektrolytenverstoring heeft die een laag fosfaatgehalte in het bloed veroorzaakt (hypofosfaatemie). - U weet dat u een verlaagde hoeveelheid maagzuur in uw maag heeft. Hierdoor wordt dit middel mogelijk minder werkzaam.