DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Zonnegoud Anserina Complex 50ML
Zonnegoud Anserina Complex 50ML

Zonnegoud Anserina Complex 50ML

11,94
  • Merk: Zonnegoud
  • Inhoud: 50ML
  • EAN: 8714931000122
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL
  • Op voorraad:  7  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Kruidenpreparaat

Algemeen
Zonnegoud Anserina Complex bevat onder andere extract uit Zilverschoon (Anserina). Zilverschoon is uitstekend als de spijsvertering van slag is en kan worden gebruikt bij bijvoorbeeld diarree. Door de sterk ontspannende eigenschappen is dit complex te gebruiken bij ongemakken rondom en tijdens de menstruatie. Door de gunstige eigenschappen van de looistoffen kan dit complex tevens gebruikt worden als spoelmiddel voor de mond en gorgeldrank voor de keel.

Dosering
3 x daags 15 - 20 druppels met water innemen. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Bevat Sint Janskruid. Sint Janskruid kan de werking van geneesmiddelen beïnvloeden. Overleg met uw voorschrijver of apotheek. Niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding, tenzij voorgeschreven door uw voorschrijver. Droog, donker, afgesloten en buiten bereik van jonge kinderen bewaren.
Ingrediënten

Ingredienten
Water, alcohol (45,2%), extract uit: Sint Janskruid, Zilverschoon, Duizendblad, Grote Engelwortel.

Waarschuwingen

Sint Janskruid kan de werking van geneesmiddelen nadelig beïnvloeden. Bij gebruik van een geneesmiddel in combinatie met een middel met Sint Janskruid wordt u geadviseerd om contact op te nemen met uw arts of apotheker die u nadere informatie kan geven of de combinatie tot een dergelijke wisselwerking kan leiden of niet.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.