DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Chi Well Chi Air Spray 50ML
Chi Well Chi Air Spray 50ML

Well Chi Air Spray 50ML

20% korting
9,2011,50
  • Merk: Chi
  • Inhoud: 50ML
  • EAN: 8714243040960
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  40  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Interieurspray voor een frisse en zuivere lucht

Algemeen
Chi Well Chi Air Spray is voor het interieur en het toilet. De luchtverfrisser is gemaakt als bestrijder van onaangename luchtjes in huis of op het werk. U geeft uw toilet, muffe kelder of zolder een frisse en zuivere geur. Well Chi Air Spray heeft de kruidige en frisse grove den als basis en is aangevuld met het fris zoete houtblad, de bloemige rozengeranium en een druppeltje frisse pepermunt. Verkrijgbaar als olie voor het geurlampje en als spray voor directe verstuiving in de lucht. Een spraytje in uw schoenen maakt ook dat ‘interieur’ weer fris!

Hoe te gebruiken?
De Airspray zit in een handige sprayflacon, gemaakt van recyclebaar plastic, voor een snelle begeuring van de ruimte. Eén maal hoog sprayen in een kleine ruimte of in elke hoek van een grotere ruimte geeft onmiddellijk een frisse en gezuiverde lucht.
Waarschuwingen

Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Kan een allergische reactie veroorzaken. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Buiten het bereik van kinderen houden. Beschermende handschoenen dragen. NA INSLIKKEN: onmiddellijk een VERGIFTIGINGENCENTRUM of een arts raadplegen. GEEN braken opwekken. Achter slot bewaren. De inhoud en de verpakking verwerken volgens de plaatselijke/regionale/nationale/internationale voorschriften.