DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024
HG Vloerlijmverwijderaar 750ML
HG Vloerlijmverwijderaar 750ML

HG Vloerlijmverwijderaar 750ML

Niet meer verkrijgbaar
  • Merk: HG
  • Inhoud: 750ML
  • EAN: 8711577014223

×

of

Productbeschrijving

Verwijdert de meest hardnekkige lijmen, waaronder vloerbedekkingslijmen

Algemeen
HG vloerlijmverwijderaar is een supersnelwerkende lijmverwijderaar, die geschikt is voor het verwijderen van de meest hardnekkige lijmen en lijmresten, zoals oplosmiddelhoudende-, tapijt-, linoleum-, kunsthars-, parket-, kurk-, tegel-, wand- en vloerbedekkingslijmen, alsmede tix en montagekit.

HG vloerlijmverwijderaar bevat niet de zwaar-milieubelastende- en voor de gezondheid schadelijke grondstoffen methyleenchloride en methanol, het is biologisch afbreekbaar en kan probleemloos op vrijwel alle ondergronden toegepast worden.

Hoe te gebruiken?
Snij de vloerbedekking eerst in stroken, rol deze op en verwijder de vloerbedekking. (Vinyl)vloerbedekking die zich niet laat lostrekken, moet eerst geperforeerd worden met een prikrol of soortgelijk gereedschap. De HG vloerlijmverwijderaar moet goed kunnen doordringen in de lijmlaag om deze te kunnen verwijderen. Achtergebleven lijmresten rijkelijk insmeren met HG vloerlijmverwijderaar met behulp van bijvoorbeeld een kwast.

Na circa 10-15 minuten de lijm afsteken met een plamuurmes. Spoel vervolgens de ondergrond zorgvuldig na met water. Voordat nieuwe wand- of vloerbedekking wordt aangebracht, dient de ondergrond goed droog te zijn.

Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.

Etiket

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist