DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Beppy Tampons Soft Comfort - Dry 8ST
Beppy Tampons Soft Comfort - Dry 8ST
Beppy Tampons Soft Comfort - Dry 8ST 0
Beppy Tampons Soft Comfort - Dry 8ST 1

Beppy Tampons Soft Comfort - Dry 8ST

11,59
  • Merk: Beppy
  • Inhoud: 8ST
  • EAN: 8714777000089
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit is een hygiëneproduct. Meer informatie

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Zacht flexibel sponsje dat je inwendig draagt tijdens je menstruatie, biedt tot wel 8 uur onzichtbare bescherming

* Dit betreft een Hygiëne product, geen recht van retour

Algemeen

Beppy Tampons Soft Comfort - Dry is een innovatieve tampon met gepatenteerde anatomische vorm, welke gemakkelijk is in te brengen. In tegenstelling tot traditionele tampons heeft de Beppy tampon geen touwtje. Dit zorgt voor meer vrijheid tijdens het zwemmen, een bezoek aan de sauna, sporten of een avondje uit. Daarnaast is de tampon ook geschikt om mee te vrijen. Bovendien is de Beppy tampon ontwikkeld door gynaecologen en is zorgvuldig dermatologisch en klinisch getest. De tampon is gemaakt van huidvriendelijk, niet-toxisch materiaal en zijn getest volgens de OEKO-TEX®-standaard. Ook worden de tampons onder voortdurend controle hygiënisch geproduceerd volgens de Internationale standaard van ISO13485 (certificering van medische apparatuur).

Beppy Tampons Soft Comfort - Dry:
  • Geschikt om mee te sporten, zwemmen, naar de sauna gaan of vrijen
  • Heeft geen hinderlijk touwtje
  • Is zacht en heel comfortabel, vormt zich naar uw lichaam
  • Geen onaangename geur
  • Hygiënisch en huidvriendelijk materiaal
  • Bevat geen lacta-gel (de Wet versie bevat dit wel)
Hoe te gebruiken?
1. Vouw de Beppy tampon samen en breng de tampon in
2. Duw met een vinger de tampon verder naar de juiste positie
3. De Beppy tampon neemt de vorm van uw lichaam aan, past daarom altijd
4. De Beppy tampon heeft geen touwtje; Beppy ziet u niet én voelt u niet
5. Doe wat u wilt, maximaal 8 uur lang. Verwijder de Beppy tampon d.m.v. de pincetgreep (met twee vingers)
6. Beppy kan onmogelijk verdwijnen in uw lichaam

Waarschuwingen

Als u voor het eerst een spons tampon gebruikt, wordt u aangeraden om te beginnen met Beppy WET. Als u een Beppy tijdens het vrijen gebruikt, dan kunt u gewoon zwanger worden. Let op: net als andere tampons is Beppy géén voorbehoedmiddel. Wacht na het vrijen altijd even met verwijderen tot u weer 'normaal' van vorm bent. Beppy verwijderen vraagt enige oefening, maar gaat dan vlot en eenvoudig, net als het gebruik van lenzen. Gebruik de Beppy tampons niet als uw maagdenvlies nog intact is. Gebruik ook niet langer dan 8 uur lang. De minimale gebruiksduur is afhankelijk van uw vloed.

Vragen & Antwoorden
Hoe weet ik of de tampon goed zit?

Net als een gewone tampon zit Beppy tampon in principe goed als je hem niet voelt. Hij hoort ruim in de vagina geplaatst te worden, maar als de tampon iets lager zit werkt de Beppy tampon ook prima.

Past de tampon wel?

Ja hoor, de tampon past gemakkelijk. Als je hem hebt ingebracht neem hij de vorm van je lichaam aan, daardoor is de tampon ook zo comfortabel en voel je hem niet zitten.

Kun je de tampon ook te diep stoppen?

Nee de tampon kan nooit binnen in je lichaam zoek raken, hij kan namelijk nergens heen. De doorgang van je vagina naar je baarmoederhals is veel te klein om een tampon door te laten.

Hoe haal je de tampon eruit?

Gebruik van de Beppy tampon is net als het gebruik van lenzen, je moet een beetje oefenen om er handig in te worden. De Beppy tampon is het makkelijkst te verwijderen als je ontspannen bent, vooral de eerst paar keren moet je er de tijd voor nemen. De Beppy tampon is gemakkelijk te verwijderen, doordat de tampon een handig lusje heeft waar je je vinger doorheen kunt steken.

Hoe verwijder je de tampon als hij diep zit?

Na het vrijen zit de tampon iets dieper dan wanneer je de tampon draagt zonder te vrijen. Vlak na het vrijen is je vagina nog maximaal opgerekt, wacht dus even met het verwijderen van de tampon. Het makkelijkste is om deze te verwijderen tijdens het douchen of bad, dan ben je lekker ontspannen en is je vagina soepel en vochtig. Eventueel kun je de tampon wat laten zakken (verzwaren) door deze nat te maken met de douche, dan is de tampon makkelijk te pakken. Ontspannen is het belangrijkste.

Is dit product wel hygienisch?

Een tampon zonder touwtje is even hygiënisch als het gebruik van een tampon met touwtje, zolang je je handen wast vóór en na het verwijderen.

Voelt je partner de tampon als je ermee gaat vrijen?

Als je opgewonden bent, dan zit er meer rek in je vagina dan in niet opgewonden toestand. Als de tampon op lichaamstemperatuur is, is deze zacht en flexibel zoals de vaginawand. Voor een man kan het lijken alsof hij tegen de baarmoedermond aankomt (dit voelt een man wel vaker). Als je vrijt met je vaste partner voelt hij misschien wel verschil (omdat hij je fysiek goed kent).

Is de tampon anti-allergeen?

Ja de Beppy tampon is anti-allergeen en kan dus goed gebruikt worden door vrouwen die geen standaard tampons van katoen of cellulose kunnen verdragen.