DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Herome French Manicure Set 30ML
Herome French Manicure Set 30ML

Herome French Manicure Set 30ML

20,99
  • Merk: Herome
  • Inhoud: 30ML
  • EAN: 8711661004208
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad:  14  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Voor een verzorgde en frisse uitstraling

Algemeen
Herome French Manicure Set is een manier van nagels lakken, waarbij de nagelranden parelwit worden geaccentueerd en de natuurlijke kleur van de nagel wordt versterkt: een begrip in nageldecoratie. French Manicure kunt u ook op uw teennagels toepassen (French Pedicure). U geeft uw voeten een verzorgde en frisse uitstraling, op het strand of in zomerse sandaaltjes.
Voor een French Manicure heeft u het volgende nodig: Nail Contour White or Without, voor sterke en parelwitte nagelranden;Natural Nail Colour, u kunt kiezen uit vier versies: Salmon (natural look), Pink (zomerhit), Glitter (party look) en Glamour (sophisticated); Protecting Top Coat, een harde beschermlaag voor uw nagels, stofdroog binnen 10 seconden, geeft een prachtige glans.

Hoe te gebruiken?
Uw nagels moeten schoon, droog en vetvrij zijn. Begin met het aanbrengen van de 'White or Without'. Met deze witte lak brengt u alleen op uw nagelranden één laagje aan. Vervolgens brengt u de Multi Nail Cover over de gehele nagel aan. Laat het geheel enkele minuten drogen alvorens de laatste laag met de Top Coat aan te brengen.