DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Vitakruid Multi Dag Vrouw Tabletten 90TB
Vitakruid Multi Dag Vrouw Tabletten 90TB
Vitakruid Multi Dag Vrouw Tabletten 90TBtablet
Vitakruid Multi Dag Vrouw Tabletten 90TBpot
Vitakruid Multi Dag Vrouw Tabletten 90TBzijkant pot
Vitakruid Multi Dag Vrouw Tabletten 90TB 0

Vitakruid Multi Dag Vrouw Tabletten 90TB

21 reviews

25% korting
32,1842,90
  • Merk: Vitakruid
  • Inhoud: 90TB
  • EAN: 8717438691077
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Bevat alle belangrijke vitaminen en mineralen voor de vrouw

Algemeen
Vitakruid Multi Dag Vrouw bevat alle belangrijke vitaminen en mineralen voor de vrouw. Wanneer de Multi Dag Vrouw in combinatie met de Multi Nacht Vrouw wordt gebruikt wordt ook rekening gehouden met het bioritme. Dit is de meest efficiënte en innovatieve toepassing van een Multi.
De Dagformule bevat o.a. Quatrefolic®, 600 mcg, een superieure vorm van foliumzuur. Deze lichaamseigen en actieve vorm van foliumzuur (5-methyltetrahydrofolaat) is gebonden aan (plantaardig) glucosaminezout. Dit is de absolute top en de meest stabiele vorm van 5-MTHF, de actieve vorm van foliumzuur, met de hoogst mogelijke biologische beschikbaarheid. De Multi Dag Vrouw bevat ook extra choline. Choline is in alle weefsels aanwezig als essentieel onderdeel van fosfolipiden. Choline is belangrijk voor een goede ontwikkeling van de foetus. De Multi Dag Vrouw bevat tevens actieve vormen van de verschillende B-vitamines. De B12 bevat zelfs 2 soorten van de actieve vorm zowel methylcobalamine als adenosylcobalamine. Voor de verhoogde behoefte aan ijzer is door ons gekozen op de goed opneembare en maagvriendelijke ijzerbisglycinate met een dosering van 25 mg en in de Multi Nacht Vrouw nog eens 15 mg. Extra biotine is op advies van de EFSA (European Food Safety Authority) toegevoegd.

Multi Dag Vrouw van Vitakruid in het kort
  • Uitgekiende formule voor de dag
  • De veiligste vorm van Vitamine B6 (P-5-P)
  • Bevat een actief B-complex
  • Vierde generatie foliumzuur Quatrefolic®
  • Toevoeging van OPC maakt andere nutriënten effectiever

Goedgekeurde gezondheidsclaimsvoor Vitakruid Multi Dag Vrouw
  • Vitamine B1 is o.a. goed voor: hart, zenuwstelsel, gemoedstoestand, leerprestatie, concentratievermogen, geheugen en de energiestofwisseling.
  • Vitamine B2 is o.a. belangrijk voor: zenuwstelsel, slijmvliezen, ijzerhuishouding, huid, gezichtsvermogen en het energieleverende metabolisme.
  • Vitamine B3 is o.a. goed voor: huid, gemoedstoestand, leerprestatie, concentratievermogen, geheugen, slijmvliezen, zenuwstelsel en het energiemetabolisme.
  • Vitamine B5 draagt o.a. bij aan: de vermindering van moeheid en vermoeidheid, de normale weerstand tegen stress, geestelijke inspanning/druk en het energieleverend metabolisme.
  • Vitamine B6 is o.a. goed voor: cysteine aanmaak, homocysteïnemetabolisme, eiwitstofwisseling/glycogeenstofwisseling, gemoedstoestand, leerprestatie, concentratievermogen, geheugen en het zenuwstelsel.
  • Vitamine B8 draagt o.a. bij aan: normale haargroei, een gezonde huid, een normale stofwisseling van koolhydraten, vet en eiwitten.
  • Folaat draagt o.a. bij aan: extra energie bij vermoeidheid/moeheid, hersen- en zenuwfuncties betrokken bij het leervermogen, het normale functioneren van het immuunsysteem, de aanmaak van cellen en weefsels, tot de vorming van rode en witte bloedcellen en de normale aminozuursynthese.
  • Vitamine B12 is o.a. goed voor: het celdelingsproces, vermoeidheid en moeheid, de energiestofwisseling, de vorming van rode bloedcellen en het zenuwstelsel.
  • Vitamine C is o.a. goed voor: de vorming van collageen, het skelet, de huid, het ijzergehalte in het bloed, de weerstand tijdens en na fysieke inspanning, het gebit en bij vermoeidheid en moeheid.
  • Chroom draagt o.a. bij tot de instandhouding van normale bloedsuikergehalten en de normale stofwisseling van koolhydraten, vet en eiwitten.
  • IJzer is o.a. goed voor: celdelingsproces, geheugen, concentratie en bij vermoeidheid en futloosheid
  • Magnesium is o.a. goed voor: skelet, celdelingsproces, energiemetabolisme, sterke tanden, gemoedstoestand, leerprestatie, concentratievermogen, geheugen, spieren en het zenuwstelsel.
  • Calcium is o.a. goed voor de kalkhuishouding, voor het behoud van sterke botten en speelt een rol bij botaanmaak.
  • Koper is o.a. goed voor: het bindweefsel in de huid, een normale pigmentatie van de huid, de weerstand en het zenuwstelsel.
  • Zink is o.a. goed voor: skelet, celdelingsproces, gezichtsvermogen, haar, huid, nagels en tegen het effect van vrije radicalen.
  • Choline is o.a. goed voor het homocysteïnemetabolisme en de lever.
  • Mangaan is goed voor skelet, kraakbeen, energiemetabolisme en de botaanmaak.

Dosering
Neem 1 tablet ’s ochtends in. Deze formule voorziet in voedingsstoffen die goed zijn voor de energiebehoefte overdag. De formule wordt gecombineerd met Multi Nacht Vrouw voor de opbouw gedurende de nacht.

Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.

Ingrediënten

Samenstelling

Vitamine B1 (thiamine HCL)

12.5mg

Vitamine B2 (riboflavine-5-fosfaat)

4.3mg

Vitamine B3 (niacinamide)

25mg

Vitamine B5 (calcium-D-pantothenaat)

17.5 mg

Vitamine B6 (pyridoxaal-5-fosfaat)

1.5mg

Foliumzuur (folaat, 5-MTHF calciumzout)

200mcg

Vitamine B12 (methylcobalamine)

40mcg

Vitamine B12 (adenosylcobalamine)

20mcg

Biotine (vitamine B8)

85mcg

| Vitamine C (calcium/magnesiumascorbaat)

100mg

Choline (bitartraat)

85mg

Inositol

20mg

Bioflavonoiden (citrus)

60mg

OPC (druivenpitextract 95%)

20mg

Shatavari extract (10:1)

50mg

IJzer (bisglycinaat)

8mg

Chroom (picolinaat)

30mcg

Koper (gluconaat)

1200mcg

Mangaan (citraat)

1mg

PABA (para-aminobenzoēzuur)

30mg


Ingrediëntendeclaratie
Vitaminen, mineralen, microcrystallijne cellulose (vulstof), Choline bitartraat, citrus bioflavonoïden, Shatavari extract (Asparagus Racemosus), aardappelzetmeel, PABA (para-aminobenzoëzuur), magnesium stearaat (anti- klontermiddel), silicium dioxide (anti-klontermiddel), Druivenpit extract (OPC), Inositol, HPC (vulstof), HPMC (glansmiddel), polyethyleenglycol (bevochtigingsmide).

Etiket Waarschuwingen

De maximale hoeveelheid vitamine B6 in een supplement ligt voor kinderen lager dan voor volwassenen. De reden hiervoor is dat kinderen een lagere veilige bovengrens voor vitamine B6 hebben dan volwassenen. In de onderstaande tabel staat de maximale hoeveelheid vitamine B6 voor kinderen aangegeven. Wij adviseren u om hier rekening mee te houden.

Hoeveelheid vitamine B6

Advies/waarschuwing

Tot 3 milligram per dag

Niet geschikt voor kinderen onder 1 jaar

3 milligram per dag of meer

Niet geschikt voor kinderen tot en met 3 jaar

5 milligram per dag of meer

Niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar

7 milligram per dag of meer

Niet geschikt voor kinderen tot en met 17 jaar

Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 17 jaar. De tablet is voorzien van een handige breekstrip, wanneer er gebruik wordt gemaakt van een half tablet is deze geschikt vanaf 11 jaar. Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Twijfelt u of u dit product kunt gebruiken in combinatie met uw medicijnen? Overleg bij twijfel altijd met uw huisarts. Droog en op kamertemperatuur bewaren (15-25 °C).

Reviews21 reviews

10/10 op basis van 21 reviews

Gebaseerd op reviews van klanten en testers

Klant: Review geschreven na aankoop in onze webshop.

?

Klant: Review geschreven na aankoop in onze webshop.

Tester: Review geschreven na ontvangst gratis proefverpakking.

?

Tester: Review geschreven na ontvangst gratis proefverpakking.

Beoordeling

10/10

Claudette

26 maart 2024

Dit product vind ik een erg goed product en voldoet volledig aan de verwachting. Multi Dag Vrouw Tabletten heeft een fijne dagdosering.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

FC

24 maart 2023

Multi Dag Vrouw Tabletten komt goed overeen met de afbeelding, vind ik een erg goed product en heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

A.

14 februari 2023

Multi Dag Vrouw Tabletten voldoet voldoende aan de verwachting, komt goed overeen met de beschrijving. Dit product heeft een fijne dagdosering.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Raquel

30 december 2022

Multi Dag Vrouw Tabletten zou ik wel aanraden bij vrienden of familie. Dit vind ik een erg goed merk. Het is wel gemakkelijk in te nemen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 30TB variant

Debora

16 december 2022

Multi Dag Vrouw Tabletten vind ik een prima product en is wel gebruikersvriendelijk.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Nadine

2 november 2022

Dit product vind ik een erg goed merk. Multi Dag Vrouw Tabletten is wel gebruikersvriendelijk. Dit voldoet volledig aan de verwachting.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Hafida

24 september 2022

Het product heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. Multi Dag Vrouw Tabletten is wel gebruikersvriendelijk en is wel gemakkelijk in te nemen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Hafida

24 september 2022

Het heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. Multi Dag Vrouw Tabletten is wel gebruikersvriendelijk. Dit product is wel gemakkelijk in te nemen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Hafida

24 september 2022

Multi Dag Vrouw Tabletten heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding, is wel gebruikersvriendelijk en is wel gemakkelijk in te nemen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Hafida

24 september 2022

Multi Dag Vrouw Tabletten heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding en is wel gebruikersvriendelijk. Dit product is wel gemakkelijk in te nemen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Hafida

24 september 2022

Dit product heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding en is wel gebruikersvriendelijk. Multi Dag Vrouw Tabletten is wel gemakkelijk in te nemen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Hafida

24 september 2022

Multi Dag Vrouw Tabletten heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding en is wel gebruikersvriendelijk. Dit is wel gemakkelijk in te nemen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Hafida

24 september 2022

Multi Dag Vrouw Tabletten heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding, is wel gebruikersvriendelijk. Dit product is wel gemakkelijk in te nemen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Hafida

24 september 2022

Multi Dag Vrouw Tabletten heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. Het product is wel gebruikersvriendelijk en is wel gemakkelijk in te nemen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Sandra

4 september 2022

Het komt goed overeen met de beschrijving. Dit komt goed overeen met de afbeelding. Multi Dag Vrouw Tabletten voldoet voldoende aan de verwachting.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Sybille

2 september 2022

Multi Dag Vrouw Tabletten komt goed overeen met de beschrijving en heeft een prima prijs/kwaliteit verhouding. Dit product is wel gebruikersvriendelijk.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

asha

7 augustus 2022

Multi Dag Vrouw Tabletten is wel gebruikersvriendelijk, heeft een fijne dagdosering. Dit product voldoet volledig aan de verwachting.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

monique deurne

19 juni 2022

Multi Dag Vrouw Tabletten heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding, heeft een erg lekkere smaak en vind ik een erg goed merk.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 30TB variant

Jantine

11 juni 2022

Multi Dag Vrouw Tabletten is wel gemakkelijk in te nemen en komt goed overeen met de afbeelding. Het komt goed overeen met de beschrijving.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Adinda

12 maart 2022

Multi Dag Vrouw Tabletten heeft een fijne dagdosering, heeft een prima prijs/kwaliteit verhouding.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Maureen

20 februari 2022

Multi Dag Vrouw Tabletten komt goed overeen met de afbeelding. Dit product voldoet volledig aan de verwachting en heeft een fijne dagdosering.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

Vanwege de geldende wetgeving zijn reviews voor dit product gebaseerd op vragen met antwoordkeuzes.
1
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

  • Gratis verzending VitOrtho Meer In 1 Vrouw Tabletten 60TB

    VitOrtho Meer In 1 Vrouw Tabletten | 60TB

    Product is onderdeel van ons groene assortiment.
    -22%
    23,50
    29,95
  • Cetaphil Hydraterende Crème - Vochtinbrengende Crème Gezicht & Lichaam 100GR

    Cetaphil Hydraterende Crème - Vochti... | 100GR

    -10%
    12,14
    13,49
  • Gratis verzending Vitakruid Multi Dag Man Tabletten 90TB

    Vitakruid Multi Dag Man Tabletten | 90TB

    -15%
    36,47
    42,90
  • Gratis verzending Vitakruid Magnesium 200 Complex Tabletten 90TB

    Vitakruid Magnesium 200 Complex Table... | 90TB

    -15%
    22,01
    25,90
  • Gratis verzending Vitakruid Magnesium Tauraat met P-5-P Capsules 180VCP

    Vitakruid Magnesium Tauraat met P-5-P... | 180VCP

    Product is onderdeel van ons groene assortiment.
    -30%
    34,93
    49,90

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist