DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Vsm Nisyleen Pelargonium Tabletten 20TB
Vsm Nisyleen Pelargonium Tabletten 20TB
Vsm Nisyleen Pelargonium Tabletten 20TB1

Vsm Nisyleen Pelargonium Tabletten 20TB

10,29
  • Merk: Vsm
  • Inhoud: 20TB
  • EAN: 8728300956309
  • Bijsluiter:

    lees voor gebruik de bijsluiter

  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • U kunt maximaal 5 stuks per persoon bestellen

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Bij verkoudheid

Algemeen

Vsm Nisyleen Pelargonium Tabletten met Pelargonium sidoides extract (EPs® 7630) is een traditioneel kruidengeneesmiddel dat u helpt om sneller van uw verkoudheid af te komen. De formule van Nisyleen Pelargonium wordt al meer dan 30 jaar toegepast bij de behandeling van verkoudheid. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op langdurige gebruikservaring. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Dosering

Nisyleen Pelargonium tabletten zijn bestemd voor inname via de mond. De tabletten bij voorkeur met wat vloeistof innemen.

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 1 tablet, 3 maal per dag.

Kinderen van 6 tot 12 jaar: 1 tablet, 2 maal per dag.

Nadat de klachten zijn afgenomen, wordt het aanbevolen om de behandeling met Nisyleen Pelargonium tabletten nog een paar dagen voort te zetten.

Het gebruik van Nisyleen Pelargonium tabletten wordt niet aanbevolen bij kinderen onder de 6 jaar. Er zijn geen gegevens bekend over het gebruik bij zwangerschap en borstvoeding. Gebruik van Nisyleen Pelargonium wordt dan ook afgeraden tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding. Bewaren in de oorspronkelijke verpakking, beneden 30 ºC. Buiten het bereik van jonge kinderen houden.

Ingrediënten

Samenstelling
Werkzame stof in dit middel is per tablet: 20 mg gedroogd Pelargonium sidoides wortelextract (1:8 – 10) (EPs® 7630). Extractiemiddel: 11% ethanol (g/g). De andere stoffen (hulpstoffen) in dit middel zijn: maltodextrine, cellulose, LACTOSE, croscarmellose natrium, siliciumdioxide, magnesiumstearaat, hypromellose, macrogol, ijzeroxiden en ijzerhydroxiden (E172), titaandioxide (E171), talk, simeticon, methylcellulose, sorbinezuur.

Ingrediënten
Maltodextrine, cellulose, lactose, croscarmellose natrium, siliciumdioxide, magnesiumstearaat, hypromellose, macrogol, ijzeroxiden en ijzerhydroxiden (E172), titaandioxide (E171), talk, simeticon, methylcellulose, sorbinezuur.

Bijsluiter Waarschuwingen

Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

Als u overgevoelig (allergisch) bent voor Pelargonium sidoides extracten of een van de andere ingrediënten van Nisyleen Pelargonium tabletten. Gebruik van Nisyleen Pelargonium tabletten wordt afgeraden tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding. Nisyleen Pelargonium tabletten bevat lactose