DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Lucovitaal Voetschimmel Zwemmerseczeem Spray 25ML
Lucovitaal Voetschimmel Zwemmerseczeem Spray 25ML
Lucovitaal Voetschimmel Zwemmerseczeem Spray 25MLverpakking
Lucovitaal Voetschimmel Zwemmerseczeem Spray 25MLzijkant verpakking
Lucovitaal Voetschimmel Zwemmerseczeem Spray 25MLverpakking achterkant
Lucovitaal Voetschimmel Zwemmerseczeem Spray 25MLVerpakking Duits

Lucovitaal Voetschimmel Zwemmerseczeem Spray 25ML

50% korting
5,009,99
  • Merk: Lucovitaal
  • Inhoud: 25ML
  • EAN: 8713713063898
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Helpt bij de behandeling van zwemmerseczeem

Algemeen
Lucovitaal Voetschimmel Zwemmerseczeem Spray is een medisch hulpmiddel op basis van natuurlijke en natuurverwante ingrediënten, dat helpt bij de behandeling van zwemmerseczeem. Deze combinatie van ingrediënten dringen door in de bovenste laag van de huid en zorgen voor een omgeving die ongunstig is voor de ontwikkeling van schimmel die zwemmerseczeem veroorzaakt. Ook bevat de spray Natilact, dit is een natuurlijke ester die de huid tevens beschermt en hydrateert. Doordat de beschermlaag goed aan de huid hecht, worden de actieve stoffen gefixeerd en zijn langer werkzaam op de juiste plek.

Zwemmerseczeem heeft als symptomen jeuk, roodheid en schilfering tussen de tenen en op de voetzolen. Daarnaast zorgt zwemmerseczeem ook vaak voor een onaangename geur. Bovendien is het besmettelijk. De schimmel verspreidt zich gemakkelijk op warme en vochtige plaatsen, zoals bijvoorbeeld in zwembaden, douches en natte vloeren. Lucovitaal Voetschimmel Zwemmerseczeem Spray vermindert de jeuk en irritatie en voorkomt een onaangename geur.

Lucovitaal Voetschimmel Zwemmerseczeem Spray:
  • helpt bij de behandeling van zwemmerseczeem
  • behandelt en beschermt
  • verlicht jeuk en voorkomt een onaangename geur
  • is hygiënisch en werkt snel

Hoe te gebruiken?
Droog beide voeten zorgvuldig af en breng de spray tweemaal daags aan (in de ochtend en de avond) in een dun laagje op beide voeten. Dit is nodig omdat de schimmel ook op de andere voet aanwezig kan zijn zonder dat dit zichtbaar is. Breng de spray aan onder en tussen de tenen, op de voetzool en aan de zijkant van de voet. Laat de spray 1 tot 2 minuten drogen voor de vorming van de beschermlaag. Na behandelen voeten 24 uur niet wassen of direct opnieuw behandelen. Meestal treedt al na enkele dagen verbetering op. Zet de behandeling voort tot een week nadat het zwemmerseczeem geheel is verdwenen. Let op! Onregelmatig gebruik of voortijdig stoppen van de behandeling vergroot de kans op het terugkeren van de klachten.

Waarschuwingen
Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Niet gebruiken in geval van overgevoeligheid. Uitsluitend geschikt voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen en slijmvliezen. Raadpleeg uw arts wanneer na twee weken geen verbetering optreedt.
Ingrediënten

Alcohol Denat, Aqua, Glycerin, Urea, Natilact®, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Camphor, Menthol, Lactic Acid, 4-Terpineol.