DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Golden Naturals Vloeibare Groenlipmossel Capsules 120CP
Golden Naturals Vloeibare Groenlipmossel Capsules 120CP

Golden Naturals Vloeibare Groenlipmossel Capsules 120CP

25% korting
52,4669,95
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Met vitamine C voor de aanmaak en het herstel van kraakbeen

Dit product is van naam en verpakking veranderd: Vloeibare Groenlipmossel Gold is Vloeibare Groenlipmossel geworden

Algemeen

Golden Naturals Vloeibare Groenlipmossel is een hoogwaardig voedingssupplement met LiquidPro® groenlipmossel, zwarte bes, vitamine C, vitamine D3 en curcumine. Het is ontwikkeld om soepele en flexibele gewrichten te ondersteunen, zodat u kunt blijven genieten van dagelijkse activiteiten. Deze unieke combinatie van ingrediënten helpt uw lichaam beter om te gaan met uitdagingen zoals veroudering, arbeidsomstandigheden en lichaamshouding.

De groenlipmossel, afkomstig uit Nieuw-Zeeland, bevat natuurlijke vetzuren en glycosamineglycanen voor gewrichtsgezondheid. In vloeibare vorm behoudt het zijn integriteit zonder verhitting, wat resulteert in een hogere concentratie werkzame bestanddelen, zoals Omega 3-vetzuren en Furaanvetzuren.

Vloeibare Groenlipmossel bevat ook zwarte bes, vitamine C en vitamine D. Zwarte bes helpt bij het behoud van soepele spieren en gewrichten*, terwijl vitamine C de aanmaak van kraakbeen ondersteunt en een positieve invloed heeft op het immuunsysteem. Vitamine D3 is goed voor de spieren en helpt de risico's van vallen verminderen bij ouderen. Vitamine C speelt tevens een belangrijke rol in de collageenaanmaak, versteviging van de huid en normale werking van botten en kraakbeen.

Curcumine, een krachtig plantenextract, voegt antioxidatieve eigenschappen toe aan dit supplement, waardoor het een waardevolle toevoeging is. Vloeibare Groenlipmossel ondersteunt zo een betere levenskwaliteit met focus op gewrichts- en spiergezondheid.


Golden Naturals Vloeibare Groenlipmossel met:
  • Bevat 100% pure groenlipmossel LiquidPro®
  • Helpt bij het behoud van soepele spieren en gewrichten dankzij zwarte bes*
  • Ondersteunt de aanmaak van kraakbeen met vitamine C
  • Bevordert uw immuunsysteem door vitamine C
  • Vitamine D3 ondersteunt de spieren
  • Bevat hoogwaardige plantenextracten zoals curcumine

* Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating

Dosering
Startdosis: 3 maal daags 1 capsule bij voorkeur vóór de maaltijd met water innemen. Deze aanbevolen hoeveelheid mag ook in één keer worden ingenomen. Indien gewenst, kan later worden overgegaan naar een onderhoudsdosering van 1 tot 2 capsules per dag. Na de startperiode (eerste 2 tot 4 weken) kunt u, afhankelijk van hoe u uw voelt, overwegen om over te gaan naar een onderhoudsdosering van 1 tot 2 capsules per dag. Een onderhoudsdosering is een lagere dosering die voldoende is om de gewenste effecten te behouden nadat de startdosis zijn werking heeft gedaan. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.


Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 3 capsules

    RI*
Groenlipmossel LiquidPro® (Perna canaliculus) 300 mg -
Zwarte bes (Ribes nigrum) blad extract 1:10 165 mg -
Curcumine (Curcuma longa) extract 1:5 90 mg -
Vitamine C (L-ascorbinezuur) 51 mg 64%
Vitamine D3 (cholecalciferol, 600 I.E.) 15 mcg 300%
Vitamine E (D-alfa-tocoferylacetaat 6,7 I.E.) 4.5 mg 38%
Calcium (gluconaat) 22 mg 3%
PEA (palmitoylethanolamide) 90 mg -
*Referentie-inname

Ingrediënten
Vulstof (geraffineerde sojaolie), visgelatine (capsulehuls), groenlipmossel (Perna canaliculus), zwarte bes (Ribes nigrum) blad extract, curcumine (Curcuma longa), vitaminen, calciumgluconaat, emulgatoren (zonnebloemlecithine, glycerine), stabilisator (bijenwas), kleurstof (natrium koperchlorofyline, ijzeroxide zwart).

Allergenen informatie
Bevat gelatine (vis), groenlipmossel (weekdieren) en soja. 


Waarschuwingen

Waarschuwingen
Niet geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van ziekte of medicijngebruik. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Koel, droog en afgesloten bewaren.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.