DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Lohmann & Rauscher Pro-ophta Junior Maxi 5ST
Lohmann & Rauscher Pro-ophta Junior Maxi 5ST

Lohmann & Rauscher Pro-ophta Junior Maxi 5ST

4,06
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  10  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Voor het afdekken van het oog bij occlusietherapie

Algemeen
Lohmann & Rauscher Pro-ophta Junior is een pleister die te gebruiken is voor het zichtdicht afdekken van het oog tijdens een occlusietherapie, als strabisme of amblyopie. De pleister is gemaakt van een flinterdun en soepel materiaal met een huidvriendelijke lijm, waardoor hij op comfortabele wijze te dragen en te vervangen is. De occlusiepleisters bevatten daarnaast een katoenen kern die het oog volledig verduisteren en zijn bovendien voorzien leuke kindvriendelijke motieven. Lohmann & Rauscher Pro-ophta Junior is zowel op het linker als rechter oog te dragen en kan aangenaam gebruikt worden in combinatie met een bril.

Deze Maxi pleister is 7 bij 5.9 cm en geschikt voor oudere kinderen. De Pro-ophta Occlusiepleister is ook verkrijgbaar als Mini-variant voor jongere kinderen. Deze pleister heeft een maat van 6.5 bij 5.4 cm.
Ingrediënten

Samenstelling
Huidkleurige dragervliesstof: 100% polyester, lichtdicht en luchtdoorlatend centrum: Weefsel 100% katoen, huidvriendelijke, poreus aangebrachte synthetische rubberlijm.