DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Daktarin Nagellak 20mg Miconazol 30ML
Daktarin Nagellak 20mg Miconazol 30ML
Daktarin Nagellak 20mg Miconazol 30ML1
Daktarin Nagellak 20mg Miconazol 30ML2
Daktarin Nagellak 20mg Miconazol 30ML3

Daktarin Nagellak 20mg Miconazol 30ML

14,49
  • Merk: Daktarin
  • Inhoud: 30ML
  • EAN: 3574661412917
  • Bijsluiter:

    lees voor gebruik de bijsluiter

  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • U kunt maximaal 5 stuks per persoon bestellen

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Bij schimmelinfecties van de nagels

Algemeen

Daktarin Nagellak 20mg Miconazol bevat het schimmeldodende middel miconazolnitraat. Dit effectieve bestanddeel doodt vrijwel alle schimmels en bepaalde bacteriën die de nagels en/of huid kunnen infecteren. DAKTARIN® Nagellak helpt een nieuwe nagel infectievrij te groeien, waarmee het door schimmel aangetaste deel van de nagel geleidelijk wordt vervangen. De behandeling moet worden voortgezet totdat alle tekenen van infecties zijn verdwenen en de nagel er weer normaal uitziet. DAKTARIN® Nagellak is een geneesmiddel en mag niet langdurig worden gebruikt zonder medisch advies. Wordt uw klacht na 2 maanden niet minder, of wordt hij zelfs erger? Neem dan contact op met uw arts.

Daktarin Nagellak 20mg Miconazol:
  • Helpt een nieuwe nagel infectievrij te groeien, waarmee het door schimmel aangetaste deel van de nagel geleidelijk wordt vervangen
  • Voor een optimaal resultaat knipt u daarom regelmatig de geïnfecteerde nagels zo kort mogelijk af
  • Bevat 20 mg miconazolnitraat per mililiter vloeistof, waarmee vrijwel alle schimmels en bepaalde bacteriën die de infecties veroorzaken gedood worden
  • De behandeling van de nagel en het nagelbed moet worden voortgezet totdat alle tekenen van infectie zijn verdwenen
  • Is een geneesmiddel
Hoe te gebruiken?
Breng tweemaal per dag een laagje Daktarin® Tinctuur aan op de aangetaste nagel(s) en/of het nagelbed. Laat goed drogen.
Breng met het kwastje tweemaal daags een dun laagje DAKTARIN® Nagellak aan op de aangetaste nagel en het nagelbed. Laat goed drogen. Reinig de nagel voor het aanbrengen van de nagellak met aceton om te vermijden dat de aangebrachte lagen te dik worden en DAKTARIN® Nagellak de schimmel niet meer kan bereiken. Knip de geïnfecteerde nagel regelmatig kort af. De behandeling dient te worden voortgezet tot minimaal een week na het verdwijnen van alle tekens en symptomen.

1. Zorg ervoor dat alle aangetaste nagels zo kort mogelijk zijn afgeknipt. Maak iedere keer voordat u de nagellak opbrengt de nagel(s) schoon met een watje met aceton. Als u dit niet doet, worden de laagjes te dik en dan kan het geneesmiddel niet meer goed in de nagels doordringen. 2. Strijk dan een beetje nagellak op, rondom en eventueel onder elke aangetaste nagel. Laat de nagels daarna goed drogen. Als de alcohol verdampt is, blijft er een afsluitend plastic laagje achter. 3. Vaak wordt naast Daktarin nagellak ook Daktarin strooipoeder gebruikt. Behandel daarmee regelmatig uw sokken, kousen en schoenen.

Daktarin® is een geneesmiddel (lees voor gebruik de bijsluiter), vraag de (assistent-)drogist om advies. Daktarin® crème en strooipoeder bevatten Miconazolnitraat. Daktarin® nagellak bevat Miconazol. Niet gebruiken bij overgevoeligheid.

Ingrediënten

De werkzame stof in dit middel is: miconazol. De hulpstoffen in dit middel zijn: propyleenglycol (E 490), polyacrylaat en alcohol.

Bijsluiter Waarschuwingen

Wanneer mag u dit middel niet gebruiken? U bent allergisch voor één van de stoffen in dit geneesmiddel. Deze stoffen kunt u vinden in rubriek 6. U bent allergisch voor andere gelijkaardige antischimmel geneesmiddelen. Daktarin kan ernstige allergische reacties veroorzaken. U dient zich bewust te zijn van tekenen van een allergische reactie terwijl u Daktarin gebruikt (zie “Mogelijke bijwerkingen”). Overgevoeligheid kunt u herkennen aan bijvoorbeeld huiduitslag of jeuk. Als u hiervan last krijgt, stop dan met dit middelen raadpleeg uw arts. Wanneer moet u extra voorzichtig zijn met dit middel? Neem contact op met uw arts of apotheker voordat u dit middel gebruikt. - Als u overgevoelig bent voor andere antischimmelmiddelen (met name middelen die als werkzame stof econazol, isoconazol of ketoconazol bevatten), kan het zijn dat u ook overgevoelig bent voor Daktarin. - Vermijd contact met de ogen: Zorg ervoor dat er geen nagellak komt in uw ogen of slijmvliezen (in de neus of mond) of op open wonden. De alcohol in de nagellak kan irriterend werken.

Opslag informatie: Er zijn geen speciale bewaarcondities vereist. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Bewaar geneesmiddelen op een droge plaats, dus bijvoorbeeld niet in de badkamer; die is meestal te vochtig. Gebruik dit geneesmiddel niet meer na de uiterste houdbaarheidsdatum. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum. Spoel geneesmiddelen niet door de gootsteen of de WC en gooi ze niet in de vuilnisbak. Vraag uw apotheker wat u met geneesmiddelen moet doen die u niet meer gebruikt. Ze worden dan op een verantwoorde manier vernietigd en komen niet in het milieu terecht