DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Bonusan Silybum-Curcuma extract Capsules 200CP
Bonusan Silybum-Curcuma extract Capsules 200CP
Bonusan Silybum-Curcuma extract Capsules 200CP1

Bonusan Silybum-Curcuma extract Capsules 200CP

1 reviews

96,81102,99
  • Merk: Bonusan
  • Inhoud: 200CP
  • EAN: 8711827117209
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad:  12  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Goed voor de lever* dankzij unieke combinatie van mariadistel en curcuma

Algemeen
Bonusan Silybum-Curcuma extract Capsules bevat een sterke combinatie van het gepatenteerde Curcuma longa extract en Mariadistel (Silybum marianum). Het bevat gestandaardiseerd Silybum marianum extract met minimaal 80% silymarine. Daarnaast bevat dit product Curcuma longa extract van CurcuWIN®. Dankzij de gepatenteerde Ultrasol technologie lost deze curcuma grondstof beter op in water, wat de opname in het lichaam verhoogt. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat deze gepatenteerde grondstof significant beter wordt opgenomen: de biologische beschikbaarheid van curcuma is bij CurcuWIN 46 keer hoger dan van standaard curcuma extract. CurcuWIN® heeft eenzelfde curcuminoïdenprofiel als van nature voorkomt in de curcumawortel: curcumine (circa 75%), demethoxycurcumine (circa 15%) en bismethoxycurcumine (circa 5%). Wetenschappelijk onderzoek toont bovendien aan dat deze curcuminoïden door het lichaam omgezet worden in gunstige metabolieten zoals tetrahydrocurcuminoïde. CurcuWIN® is gestandaardiseerd op 20% curcuminoïden en levert daarom gegarandeerd 9 mg curcuminoïden per capsule met 45 mg Curcuma longa extract.

Silybum marianum ondersteunt het immuunsysteem* en draagt bij tot de normale werking van het hart*, instandhouding van de normale leverfunctie* en de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade*. Curcuminoïden, de actieve stoffen van curcuma, hebben een zeer groot toepassingsgebied en kennen zowel een preventieve als therapeutische waarde. Curcuma ondersteunt het immuunsysteem* en de gewrichten* en draagt, net als de mariadistel, bij tot de instandhouding van een normale leverfunctie*.

• Goed voor de lever* dankzij unieke combinatie van mariadistel en curcuma
• Verbeterd opneembaar dankzij CurcuWIN™
• Gestandaardiseerde extracten met 80% silymarine en 20% curcuminoïden

* Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating

Dosering
Dagelijks 2 capsules tijdens of vlak na de maaltijd innemen. Bij voorkeur de inname over verschillende maaltijden verspreiden. Bij slikproblemen mag de capsule geopend worden. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Niet gebruiken bij galwegstoornissen. Raadpleeg een deskundige bij gelijktijdig gebruik van medicijnen. Buiten het bereik van kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren.

Voorzichtigheid geboden bij het innemen van diabetesmedicijnen, bloeddrukverlagers, antibiotica en hart- en vaatmedicijnen.

Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.

Ingrediënten

Samenstelling per 2 capsules

Curcuma longa (geelwortel) rhizoma extract (CurcuWIN™)

90 mg

Silybum marianum (mariadistel) semen extract, gestandaardiseerd op minimaal 80% silymarine

300 mg

Ingrediënten
Mariadistel extract (Silybum marianum), vulstof (microkristallijne cellulose (cellulosegel)), capsulewand (cellulose (HPMC)), geelwortel extract (Curcuma longa), antiklontermiddel (magnesiumstearaat).

Allergenen informatie
Gegarandeerd vrij van conserveermiddelen, dierlijke substanties, gelatine, GGO, gist, gluten, lactose, maïs, soja, synthetische kleur-, geur-, en smaakstoffen, toegevoegde sacharose.

Etiket Reviews1 reviews

10/10 op basis van 1 reviews

Gebaseerd op reviews van klanten en testers

Klant: Review geschreven na aankoop in onze webshop.

?

Klant: Review geschreven na aankoop in onze webshop.

Tester: Review geschreven na ontvangst gratis proefverpakking.

?

Tester: Review geschreven na ontvangst gratis proefverpakking.

Beoordeling

  • 5 sterren

    1 reviews
  • 4 sterren

  • 3 sterren

  • 2 sterren

  • 1 sterren

10/10

Brenda

20 juni 2023

Het product komt goed overeen met de beschrijving. Silybum-Curcuma extract Capsules voldoet volledig aan de verwachting en komt goed overeen met de afbeelding.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment: