DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Arkocaps Mariadistel Capsules 45CP
Arkocaps Mariadistel Capsules 45CP

Arkocaps Mariadistel Capsules 45CP

25% korting
7,6810,25
  • Merk: Arkocaps
  • Inhoud: 45CP
  • EAN: 8715345001514
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Ondersteunt de leverreiniging

Algemeen
Arkocaps Mariadistel is een voedingssupplement dat de leverreiniging ondersteunt. De optimaal reinigende werking is te danken aan de drie bestanddelen van de Mariadistel vrucht. Silymarine is de verzamelnaam van deze bestanddelen en heeft onder andere een bevorderende werking voor de ontwikkeling van de lever. Daarbij stimuleert het 't wegstromen van gal naar de galbaas, hiermee voorkomt het de vorming van galsteen en een onvoldoende werking van de lever.

Het omhulsel van de Arkocaps Mariadistel capsules is van plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve natuurlijke bestanddelen van de vrucht, zonder enige toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen. Arkocaps Mariadistel is teven glutenvrij.

Dosering
's Morgens, 's middags en 's avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden.

Waarschuwingen
Tijdens de zwangerschap en borstvoeding alleen gebruiken in overleg met uw (huis)arts. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Op kamertemperatuur bewaren.

Voorzichtigheid geboden bij het innemen van diabetesmedicijnen, bloeddrukverlagers, antibiotica en hart- en vaatmedicijnen.

Ingrediënten

Samenstelling

Het onder lage temperatuur fijngemalen totaalpoeder bevat per capsule: 390 mg van de vrucht van de Silybum marianum en is gestandaardiseerd op 0,6% silymarine.

Ingrediënten
Mariadistel vruchtpoeder (Silybum marianum Gaertn.). Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropyl- methylcellulose.

Gebruiksaanwijzing Vragen & Antwoorden
Ondersteunt Arkocaps Mariadistel de reinigende werking van de lever?

Ja, Arkocaps Mariadistel ondersteunt de reinigende werking van de lever.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist