DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Dubro Badkamer Reiniger Spray 650ML
Dubro Badkamer Reiniger Spray 650ML

Dubro Badkamer Reiniger Spray 650ML

Niet meer verkrijgbaar
  • Merk: Dubro
  • Inhoud: 650ML
  • EAN: 8003650020567

×

of

Productbeschrijving

Effectief in gebruik, reinigt grondig, verwijdert kalkaanslag en zeepresten en beschermt alle oppervlakken in uw badkamer.

Algemeen
Dubro Badkamer Reiniger Spray heeft een verbeterde, frisse geur voor een nog aangenamere schoonmaakervaring. Het is effectief in gebruik, reinigt grondig, verwijdert kalkaanslag en zeepresten en beschermt alle oppervlakken in uw badkamer. De unieke formule laat een onzichtbaar laagje achter op het oppervlak om deze te beschermen en kalkaanslag tegen te gaan. De praktische spray vergemakkelijkt bovendien het schoonmaken van alle verticale oppervlakken.

Hoe te gebruiken
Spay de reiniger op het te reinigen oppervlak, niet langer dan 10 minuten in laten werken, daarna afspoelen met een vochtige spons.
Waarschuwingen

Bevat: lactic acid, alcohol ethoxylated. GEVAAR- Veroorzaakt ernstig oogletsel. Buiten het bereik van kinderen houden. Beschermende handschoenen en oogbescherming dragen. Spuitnevel niet inademen. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Fles niet navullen.

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist