DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Nutrisan Nutrivit D3-K2 Family Gummies 60ST
Nutrisan Nutrivit D3-K2 Family Gummies 60ST

Nutrisan Nutrivit D3-K2 Family Gummies 60ST

Niet meer verkrijgbaar
  • Merk: Nutrisan
  • Inhoud: 60ST
  • EAN: 5425025503025

×

of

Productbeschrijving

Lekkere gummies met vitamine D3 en K2 voor het hele gezin

Algemeen
Nutrisan NutriVit D3-K2 Family Gummies zijn perfect voor het hele gezin. De lekkere gummies met sinaasappelsmaak bevatten een combinatie van vitamine D3 en K2 die de normale werking van het immuunsysteem ondersteunen. Bovendien zijn ze suikervrij en vegan.

Vitaminen K en D dragen bij tot het behoud van normale botten. Vitamine D ondersteunt een normale werking van het immuunsysteem, spierfunctie en tanden.

Dosering
Kinderen vanaf 3 jaar 1 gummie per dag. Volwassenen 2 gummies per dag.
Ingrediënten

Samenstelling per gummie



RI*

Vitamine K2 (menaquinone)

25 mcg

33%

Vitamine D3 (cholecalciferol)

10 mcg

200%

*Referentie Inname

Ingrediënten
Vulstof (maltitolstroop), geleermiddel (gemodificeerd aardappelzetmeel), zuurteregelaar (citroenzuur), natuurlijk sinaasappelaroma, kleurstof (paprika-extract), kleurend voedingsmiddel (wortelconcentraat (Daucus carota)), plantaardige oliën (kokosolie (Cocos nucifera) en koolzaadolie (Brassica napus)), zoetstof (steviolglycosiden), glansmiddel (carnaubawas), menaquinone, cholecalciferol. *RI: Referentie-Inname

Waarschuwingen

De dagelijkse aanbevolen dosis niet overschrijden. Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg voor gebruik uw arts in geval van zwangerschap of borstvoeding. Niet geschikt voor personen die coumarine-anticoagulantia innemen. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Met zoetstoffen.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.