DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
CeraVe Verbeterende Oogcrème 14GR
CeraVe Verbeterende Oogcrème 14GR
CeraVe Verbeterende Oogcrème 14GRVerpakking plus tube
CeraVe Verbeterende Oogcrème 14GR 0

CeraVe Verbeterende Oogcrème 14GR

42 reviews

16,95
  • Merk: CeraVe
  • Inhoud: 14GR
  • EAN: 3337875597272
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Oogcrème voor wallen en donkere kringen

Algemeen
CeraVe Verbeterende Oogcrème is een hydraterende crème die speciaal ontwikkeld is voor de kwetsbare huid rondom uw ogen. De huid van uw oogcontour is dunner dan de rest van uw gelaat waardoor oneffenheden als wallen en donkere kringen sneller zichtbaar zijn. Deze rijke oogcrème kan helpen bij het verzachten en herstellen van deze delicate zone. CeraVe Verbeterende Oogcrème is verrijkt met zee- & botanische extracten om de donkere kringen en wallen zichtbaar te verminderen. De niet-vette, snel absorberende en parfumvrije formule bevat ook de drie essentiële ceramiden, hyaluronzuur en niacinamide en dankzij de gepatenteerde technologie worden deze actieve stoffen gedurende de dag homogeen afgegeven. Dit zorgt er voor dat uw oogcontouren de hele dag gehydrateerd blijven terwijl donkere kringen en wallen worden aangepakt.

CeraVe Verbeterende Oogcrème
  • Geschikt voor alle huidtypen.
  • Oftalmologisch getest voor de oogcontouren.
  • Ceramiden; essentieel voor een gezonde huid, de ceramiden helpen om de huidbarrière te herstellen en te beschermen.
  • Hyaluronzuur; hydrateert de huid.
  • Niacinamide; versterkt de huidbarrière en verzacht de huid.
  • Niet-comedogeen, niet-irriterend, zonder parfum en geschikt voor de gevoelige huid.
  • MVE-technologie; dit gepatenteerd afgiftesysteem zorgt voor een continue vrijgave van de hydraterende ingrediënten gedurende 24u.

Hoe te gebruiken?
  1. Breng kleine hoeveelheden aan rondom de ogen.
  2. Masseer zachtjes in totdat de crème volledig geabsorbeerd is.
  3. Gebruik alleen, of als basis voor make-up, één tot twee keer per dag.
  4. Bij contact met de ogen: spoel direct grondig de ogen met water.
Ingrediënten

Aqua/water, Niacinamide, Cetyl Alcohol, Caprylic/capric Triglyceride, Glycerin, Propanediol, Isononyl Isononanoate, Jojoba Esters, Peg-20 Methyl Glucose Sesquistearate, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Methyl Glucose Sesquistearate, Phenoxyethanol, Sorbitol, Behentrimonium Methosulfate, Carbomer, Laureth-4, Triethanolamine, Tocopherol, Butylene Glycol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil/sweet Almond Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium Edta, Sodium Lauroyl Lactylate, Sodium Hydroxide, Zinc Citrate, Asparagopsis Armata Extract, Equisetum Arvense Extract, Maltodextrin, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Ascophyllum Nodosum Extract, Chrysanthellum Indicum Extract, Ceramide Np, Ceramide Ap, Phytosphingosine, Cholesterol, Xanthan Gum, Potassium Sorbate, Sodium Hyaluronate, Ceramide Eop.

Waarschuwingen

Bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren.
Buiten bereik van kinderen houden.


Houd er rekening mee dat de ingrediëntenlijsten voor producten van dit merk regelmatig worden bijgewerkt. Raadpleeg de ingrediëntenlijst op de product verpakking voor de meest actuele lijst met ingrediënten om er zeker van te zijn dat deze geschikt is voor uw persoonlijk gebruik.

Reviews42 reviews

8/10 op basis van 42 reviews

Gebaseerd op reviews van klanten en testers

Klant: Review geschreven na aankoop in onze webshop.

?

Klant: Review geschreven na aankoop in onze webshop.

Tester: Review geschreven na ontvangst gratis proefverpakking.

?

Tester: Review geschreven na ontvangst gratis proefverpakking.

Beoordeling

4/10

John

21 maart 2023

Wete bij mij iritatie op van mijn ogen

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

2/10

Ellis

18 maart 2023

Ik heb het 1 x gebruikt en heb 2 dagen traanogen gehad. Helaas zit er iets in waar ik niet tegen kan.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Shannah

31 januari 2023

Super product makkelijk te gebruiken en super snel geleverd!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

S.L

3 november 2022

Ben al een tijdje fan van CeraVe maar had de oogcreme nog niet getest. Hele fijne applicator, komt niet teveel product uit. Textuur van de creme is zacht en trekt goed in voor rondom de ogen. Smeert lekker uit en voelt niet vettig of droog aan erna. Doet wat het moet doen dus ik ben blij!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

4/10

MH

3 november 2022

Ik gebruik de creme nu al enige tijd. Het is een fijne creme voor je ogen maar ik zie weinig verbeteringen of veranderingen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Wendy g

3 november 2022

Hele fijne oogcreme! Deze oogcreme werkt hydraterend en trekt snel in. Fijn als je daarna je make up gelijk wilt op doen. De verpakking is hygiënisch en doseert erg makkelijk. Ik weet niet of het echt werkt tegen de wallen, maar hydraterend is deze zeker. Ik vind het een aanrader, zeker voor deze prijs

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Sophia

31 oktober 2022

Ik vind het product heel fijn om te gebruiken, als allereerste vond ik de textuur van de crème fijn en dik waardoor het een fijne aanbrenging had onder de oogleden. Ten tweede vond ik de geur van het product fijn het had niet echt een sterke geur het is meer een neutrale geur wat ik prettig vond om te gebruiken. Voor de rest vond ik de verpakking wel fijn te gebruiken alleen vond ik het nadeel dat het ik een tube zat waardoor het product er moeilijker uitkwam maar de grote van het product is er fijn want het kan makkelijk ik je make-up tasje on the go :)

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

MissZorra

28 oktober 2022

Deze dikke oog crème smeert soepel uit, is reukloos, hydrateert en trekt meteen in. Het laat geen sporen na en je kunt gelijk met je make up routine beginnen. Ik was niet bekend met dit merk, maar raad deze oog crème zeker aan. Het verminderd de fijne lijntjes en donkere kringen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

wendy g

27 oktober 2022

Fijne oogcreme, die hydraterend werkt. De crème trekt snel in, waardoor make up niet uitloopt. Ik weet niet of het echt wat doet tegen wallen, maar het is wel heel hydraterend. De knijptube is ook heel fijn omdat je perfect kan doseren en niet onnodig teveel eruit haalt.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

Nikita98

27 oktober 2022

De afgelopen weken mocht ik de Cerave verbeterende oogcreme testen. De creme zit in een kleine tube welke het typische Cerave design heeft. De textuur van de creme is redelijk dik, ik denk dat het tussen een zalf en vaseline in zit. Ondanks dat de creme erg dik is, smeert hij wel lekker uit. Qua gebruik vind ik de verbeterende oogcreme erg fijn. Qua geur vind ik 'm heel neutraal, eigenlijk het typische cerave geurtje. Al met al is het een prima product. Na een paar weken testen moet ik wel eerlijk zeggen dat ik geen verschil zie rondom mijn ogen. Hiervoor smeerde ik altijd mijn Cerave gezichtscreme rondom mijn ogen en het verschil tussen de oogcreme en de reguliere creme maakt voor mijn ogen dus weinig verschil. Toch raad ik het product wel aan voor mensen met een gevoelige huid. Het product is fijn in gebruik en ik maak mijn tube ook zeker op!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

TessaAmsterdam98

25 oktober 2022

Ik heb al vaker producten gebruikt van Ceravé en deze oogcrème stelt mij zeker niet teleur. De crème komt in een mooie verpakking, met de bekende uitstraling van Ceravé. In principe doet de crème wat je van een oog crème kan verwachten. Als je de crème opsmeert lijkt het de huid prima te voeden. Het is een wat vettige crème, maar deze blijft niet vet op de huid achter. Dit vind ik heel erg fijn. Het duurt even voordat de crème ingetrokken is, maar dit duurt niet langer dan een andere huid/gezichts crème. De crème is geurloos, wat ik fijn vind voor een oogcrème. Ik heb niet het gevoel alsof mijn ogen verhelderd worden door het opsmeren van de crème. Ik heb vrij veel last van donkere kringen onder mijn ogen, en deze lijken niet weg te gaan van de crème. Hier is echt een oogmake-up voor nodig. Omdat de crème wel hydraterend is ben ik er blij mee.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

wendy

23 oktober 2022

Een hele fijne hydraterende oogcreme. De oogcreme voelt niet vettig aan en trekt snel in, dus geen problemen met opmaken daarna. Het voelt daarna echt goed gehydrateerd. Ik weet niet of het echt wat tegen wallen doet maar het is een fijne oogcreme. Ook de fijne knijptube, waardoor je makkelijk kan doseren, vind ik top.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Tamm

22 oktober 2022

Ik mocht de verbeterende oogcrème van Cerave testen. Ik heb sinds een paar jaar duidelijke kringen/wallen onder mijn ogen. Door de stress en het slecht slapen werd dat er niet beter op. Ik was daarom echt heel erg benieuwd wat dit zou doen bij mij. Design: een fijn tube met een papieren verpakking eromheen. Op de verpakking staat duidelijk vermeld wat het is, hoe je het moet gebruiken en de houdbaarheidsdatum (na openen 6 maanden houdbaar). Ik kan alleen niet terughalen op de verpakking zelf hoe vaak je het moet opsmeren, dus ik doe dit uit mijzelf ‘s ochtends en ‘s avonds nadat ik mijn gezicht gereinigd heb. kwaliteit vind ik goed, geen chemische geur, geen parfum eraan toegevoegd waardoor het voor mij al betrouwbaar aanvoelt. Het smeert fijn uit, het word wel wat vettiger dan de rest. Ik vind dat zelf niet vervelend, maar dat is wel iets waar je misschien rekening mee moet houden. Ik merk zeker weten verschil! Ik smeer inmiddels 2 weken en de huid is al echt hersteld!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Mala

21 oktober 2022

De cerave oog creme bevat drie essentiële ceramiden die de huid nodig heeft om de natuurlijke huidbarrière te herstellen en intact te houden. Dat was gelijk te merken, mijn fijne lijntjes en donkere kringen werden minder. Ook mijn wallen zijn minder aanwezig.Komt waarschijnlijk door de hyaluronzuur die het product bevat, hyaluronzuur helpt water in de huid vast te houden voor super hydratatie. Het product is geschikt voor een gevoelige huid, het bevat geen parfum. De lichte formule trekt vrijwel meteen in mijn dunne huid en plakt daardoor totaal niet. Ik heb wel goede resultaten gemerkt met de cerave oog creme, ben er super blij mee. Eindelijk een product dat helpt tegen meerdere dunne huid (oog) problemen. Enige min puntje voor mij is dat het product geen applicator heeft. Voor de rest top.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

Jor1nde

20 oktober 2022

Tube van de crème heeft een handig klein tutje waardoor je niet gauw te veel product pakt. Voor een oogcreme voelt hij wel wat dik aan, maar met goed uitsmeren is dit geen probleem. De creme geeft een goede hydratatie. Ik heb geen irritatie of trekkerig gevoel ervaren. Ik heb geen verbetering in de donkere kringen ervaren, maar misschien heeft dit nog langer de tijd nodig.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Esvi

20 oktober 2022

Een een handige tube zit deze oogcreme. De creme is goed te doseren. De creme smeert goed uit, is reukloos en trekt goed in. De creme voelt niet vettig en wordt direct opgenomen door de huid. Ik ben nu ongeveer 2 weken aan het smeren en zie een mooie huid onder mijn ogen!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Marianne

20 oktober 2022

In mijn leven heb ik meerdere oogcremes geprobeerd en deze van CeraVe ben ik redelijk tevreden over. Het smeert goed uit en heeft goede ingredienten. Echter heeft het mij tot nog toe helaas nog niet geholpen om van mijn donkere kringen af te komen. Huid onder de ogen voelt wel erg verzorgd na het aanbrengen van deze creme.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

MarielleJo

20 oktober 2022

lekker smeerbare oogcreme, gelukkig niet geparfumeerd. Verpakking is handig en de oogcreme is zuinig in gebruik. op dit moment kan ik nog niet echt zeggen of het effect heeft, daarvoor moet ik het langer gebruiken. De huid onder mijn ogen voelt wel lekker zacht aan na gebruik.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

Cassandra

20 oktober 2022

Ik mocht sit product de afgelopen weken uittesten. Het eerste wat me op viel is dat het tubetje aan de kleine kant is. Er zit niet een hele duidelijke gebruiksaanwijzing bij waardoor ik wel eerst even goed moest zoeken hoe te gebruiken. Door het speciale spuitmondje is het aanbrengen van de crème makkelijk maar moet je wel oppassen dat je niet te veel pakt. De donkere kringen worden wel wat minder maar verdwijnen niet, het werkt dus niet optimaal. Voor de rest zit er geen overdreven geur aan dus dat is wel erg prettig. De uitstraling van het product is simpel

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Quirine17

19 oktober 2022

Hele fijne oogcreme voor de gevoelige en droge huid. De verpakking van dit product ziet er netjes en kwalitatief goed uit. Het is een kleine flacon die je makkelijk kan meenemen in een tas of toilettas. Het product is makkelijk in gebruik. Het heeft een fijne, redelijk dikke substantie die je makkelijk aanbrengt en die je goed kan uitsmeren. Ik merk echt dat het een voedend product is voor de huid. Dat vind ik erg fijn. Ik smeer het iedere ochtend en avond onder mijn ogen. Hierdoor merk ik echt dat mijn huid rondom mijn ogen zachter aanvoelt en minder droog is dan voorheen. Wat dat betreft ben ik echt te spreken over het product. Het product belooft dat je zichtbaar minder wallen krijgt en donkere kringen. Om eerlijk te zijn merk ik hier niet veel van. Het is dus een voedende en fijne oogcreme maar mijn donkere kringen zijn er nog steeds. Wellicht dat dit ook gewoon komt door de tijd van het jaar. 

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

FamilievanVierS

18 oktober 2022

Ik was erg benieuwd naar deze oog crème die ik mocht testen. Wat mij nieuwsgierig maakte is de hydraterende werking alsmede de 3 essentiële ceramiden en daarbij dat het een non-parfum product is. De crème zit in een fijne tube die gebruiksvriendelijk is. Je kunt vrij simpel een beetje crème eruit krijgen om te gaan gebruiken. De crème zelf is fijn in gebruik, hij voelt niet vettig als je hem opbrengt en trekt zeer snel in. Je hebt geen vettig gevoel na het opbrengen onder je oogleden. Zelf heb ik een redelijk gevoelige huid waardoor ik een af en toe een reactie krijg op crèmes met name waar parfum in zit. Met deze crème heb ik dat nog niet gehad en de no-parfum vermelding is wat mij betreft dan ook zeker zo. Qua effect onder mijn oogleden zie ik na ongeveer een week gebruik minder wallen. De donkere kringen zijn nog wel zichtbaar en zie ik heel lichtelijk verschil, ik ben heel benieuwd hoe dit na langer gebruik van deze crème is.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Romy

18 oktober 2022

Fijne creme, trekt snel in en voelt verkoelend aan op de huid. Zou helpen tegen wallen, maar dit heb ik zelf (nog) niet ondervonden.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Jeannet van der Zwan

18 oktober 2022

Ik gebruik de oogcreme een aantal weken en ik zie een kleine verbetering. Mijn wallen zijn nog wel aanwezig, maar minder zichtbaar. De zalf is goed aan te brengen en je hebt er niet zo veel van nodig !! Ik hoop nog even door te gaan voor een nog beter resultaat.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Jeannet van der Zwan

18 oktober 2022

Ik gebruik de oogcreme een aantal weken en ik zie een kleine verbetering. Mijn wallen zijn nog wel aanwezig, maar minder zichtbaar. De zalf is goed aan te brengen en je hebt er niet zo veel van nodig !! Ik hoop nog even door te gaan voor een nog beter resultaat.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

vdBreevaart1

17 oktober 2022

Een fijne oogcréme die echt verzachtend en verzorgend aanvoelt voor de ogen. Hoewel de creme niet wallen en kringen tegengaat, merk ik wel verschil na een korte nacht. Het geeft een soort rust voor het gebied om de ogen, net zoals een dag-, of nachtcreme werkt voor de huid. Prettig tuitje, voor een optimale dosering van het product.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Adullemond

16 oktober 2022

De oog crème van cerave is makkelijk uitsmeerbaar en plakt niet. Het trekt snel in en voelt niet vettig aan. Je hebt slechts een heel klein beetje nodig dus een klein flesje gaat best lang mee. Ik gebruik 3 kleine stipjes onder mijn ogen en dat is genoeg. Ik heb geen grote vermindering gezien van donkere kringen/wallen maar misschien moet ik het daarvoor langer dan een week gebruiken. Wat ik wel al kan zeggen is dat het perfect is voor een droge huid. Het hydrateert goed en ik ben ook erg tevreden ermee. Omdat het in een klein formaat komt, is het erg makkelijk om mee te nemen. En het neemt niet veel ruimte in beslag. De crème is precies de juiste dikte en voelt goed aan. Het heeft geen sterke geur dus ideaal. Ik ben een fan van dit product en zal het ook blijven gebruiken. Het is voor mij een aanrader.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

Elf11

15 oktober 2022

Ik verwachtte veel van deze crème. Na enkele dagen smeren kreeg ik van vrienden te horen dat ik er zo uitgeslapen uitzag! De crème werkt dus echt! Hij is zacht en heeft een neutrale geur. Ook is hij fijn aan te brengen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

Ilke

15 oktober 2022

Het product helpt wel tegen wallen en donkere kringen. Je moet alleen opletten dat je nadien niet in je ogen wrijft want dan gaat je oog pikken. Voor de rest is het een leuk product, goede textuur, makkelijk aan te brengen en handige tube. Het neemt niet veel plaats in beslag.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

ABAL

15 oktober 2022

Hele fijne oogcrème. Verpakking is handig, niet te groot en niet te klein. Crème komt gemakkelijk uit de tube en is zeer eenvoudig aan te brengen. Geur en kleur zijn neutraal. Trekt na het aanbrengen ook snel in en het voelt gelukkig niet plakkerig of vettig aan.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Anouk

14 oktober 2022

Fijne, zachte en voedende oogcrème die snel intrekt. Handige tube die perfect doseert.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

wendy

14 oktober 2022

Deze oogcreme trekt goed in. Het voelt daarna nog wel fijn gehydrateerd onder je ogen. Ik weet niet of het op den duur echt iets doet tegen donkere kringen maar qua hydratatie zit je goed hiermee. Wat ik ook heel handig vind is de vormgeving : de tube waardoor je makkelijk kunt doseren. Teveel oogcreme onder je oog is nooit fijn (zeker niet als je mascara draagt) en op deze manier is het makkelijk te doseren. Fijne oogcreme dus!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Esvi

13 oktober 2022

In een klein tubetje zit deze oogcreme. De tube is eenvoudig te openen en heel goed te doseren. Er komt door een klein gaatje een correcte hoeveelheid creme. De creme is geurloos en heel fijn. De creme smeert goed uit en is niet vettig. De creme trekt heel snel in. Een goede verzorging.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

Jor1nde

13 oktober 2022

Creme is voor een oogcreme best dik. Smeert wel fijn. Ik heb geen irritatie of iets dergelijks gekregen van deze creme. De oogleden voelen gehydrateerd aan. Ik heb nog geen verschil gemerkt in het hebben van donkere kringen. De tube heeft een klein tutje waardoor het goed te verdelen is en je niet in 1 keer heel veel creme gebruikt.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Eefje

13 oktober 2022

De CeraVe oogcrème zit in een handige kleine tube. Het heeft een smal uiteinde waar je makkelijk in een kleine hoeveelheid crème uit kunt halen. Het is een prettige vochtinbrengende crème die niet dik voelt op de huid. Het product trekt snel in en is makkelijk te gebruiken met andere gezichtscrème of make-up. Om zichtbaar effect te hebben raad ik aan de crème echt 2x per dag voor een langere periode te gebruiken. Het is niet een product wat binnen no time resultaat geeft.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

2/10

Kimsalabim

13 oktober 2022

Ik had hoge verwachtingen toen ik dit product in huis had. Samen met mijn partner maakte we foto’s om het te kunnen vergelijken met een week later. In de eerste drie dagen kreeg ik echter veel jeuk bij mijn oogleden en last van traanogen. Mijn partner had alleen last van jeuk. Na vier dagen hadden we beide het gevoel dat we meer wallen hadden en dat er juist meer overtollig vel wat gaan hangen. Tot nu toe, ander halve week later, zie ik nog niet het gewenste resultaat. De klachten van jeuk en traanogen zijn wel weg

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Sofie

13 oktober 2022

Deze oogcrème van cereve is boven mijn verwachting erg fijn! De crème zelf is fijn om aan te brengen en is parfum vrij wat ik zelf top vind met een gevoelige huid. Ik zie na 2 weken al een duidelijk verschil en dit kan alleen nog maar beter worden!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

Crusoe22

13 oktober 2022

Ik heb deze oogcrème geprobeerd omdat ik het laatste jaar merk dat ik wat vaker wallen en donkere vlekken rond mijn ogen krijg. Ik ben nu 43 jaar en werk vanwege mijn baan al jaren in de avonden en ben in de ochtend toch relatief vroeg op. Ik zag deze oogcrème voorbij komen en dacht : proberen kan altijd. De crème komt in een kleine stevige tube met een klein puntje waardoor je de hoeveelheid crème die je wilt gebruiken goed kunt doseren. De crème zelf is vrij stevig wat prettig is want hij blijft daardoor goed aan je vinger plakken en is dan prima aan te brengen rond de ogen. De crème word snel en goed opgenomen door de huid die daarna lekker fris aanvoelt. Ik heb de crème nu een week gebruikt dus voor een mening over echt duidelijke resultaten is het nog te vroeg. De wallen zijn in ieder geval nog niet verdwenen????. Vooralsnog zou ik de crème wel aanraden, zeker ook gezien de redelijke aanschafprijs is het het proberen waard.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Nickyx

13 oktober 2022

Ik ben blij met deze oogcrème. Het is geurloos en de textuur is zacht. Het hydrateert de huid onder mijn ogen en ik heb geen huiduitslag gekregen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

Pioen

13 oktober 2022

Ik mocht de CeraVe oog crème testen. Wat ik ontvang is een klein rechthoekig doosje, van het mij bekende merk Helaas staat op een voor- en achterkant niet in het Nederlands wat het is. Dit vind ik op de zijkant. Evenals hoe ik het aan moet brengen. Breng het aan rond de ogen en masseer zachtjes totdat de crème is ingetrokken. Dat lijkt me een duidelijke boodschap. Het tubetje is klein en als ik erin knijp komt er een mooi dus fliebertje zalf uit. Ik breng het aan op mijn wallen, het voelt een beetje strak aan. Ik masseer het in. Het prikt gelukkig niet. Dan even ontspannen gaan zitten met de ogen dicht. Het jeukt niet en trekt lekker snel in. Ik ben benieuwd wat dit product mij op termijn zal brengen. Inmiddels gebruik ik de oog crème een week of 2 denk ik. Ik breng het dagelijks aan. Soms één keer, soms twee keer. Ik merk nog geen verbetering helaas.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Cindy

31 mei 2022

Fijn product! Geen penetrante geur, niet te vet. Trekt goed in. Precies wat ik zocht!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Sandra

4 april 2022

Zachte crème voor de gevoelige huid. Hydrateert ook goed.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Patricia

31 oktober 2021

Heerlijke voedende crème voor om de ogen, trekt snel in waardoor hij niet plakkerig blijft.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

1van

Meer uit ons assortiment:

  • Gratis verzending CeraVe Retinol Serum 30ML

    CeraVe Retinol Serum | 30ML

    21,45
  • Gratis verzending CeraVe Hydraterende Crème 454GR

    CeraVe Hydraterende Crème | 454GR

    21,95
  • Gratis verzending CeraVe Moisturising Cream 454GR

    CeraVe Moisturising Cream | 454GR

    24,45
  • CeraVe Hydraterende Reinigingscrème 473ML

    CeraVe Hydraterende Reinigingscrème | 473ML

    16,95
  • CeraVe Hydraterende Gezichtscrème Spf 50 52ML

    CeraVe Hydraterende Gezichtscrème ... | 52ML

    16,95