DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023

€0,38 per ml

Linn Minoxidil Linn 50 mg/ml oplossing 100ML
Linn Minoxidil Linn 50 mg/ml oplossing 100ML

Minoxidil Linn 50 mg/ml oplossing 100ML

37,50
  • Merk: Linn
  • Inhoud: 100ML
  • EAN: 8718274580136
  • Bijsluiter:

    lees voor gebruik de bijsluiter

  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • U kunt maximaal 5 stuks per persoon bestellen

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Bij haaruitval van mannen

Algemeen
Linn Minoxidil Linn 50 mg/ml is een geneesmiddel om de haargroei bij mannen te stimuleren en haaruitval tegen te gaan. Minoxidil behandelt de ‘normale’ kaalheid – alopecia androgenetica – die voorkomt bij mannen. Het middel dient uitsluitend te worden aangebracht op de hoofdhuid. Minoxidil kan zorgen voor een zichtbare haargroei na 4 maanden bij effectief gebruik.

Dosering
Minoxidil Linn is uitsluitend bedoeld voor uitwendig gebruik op de hoofdhuid. De aanbevolen dosering is 1 ml Minoxidil Linn tweemaal daags, om de 12 uur. Gebruik niet meer dan 1 ml van de oplossing, ongeacht de grootte van het aangedane gebied, en breng niet meer dan 2 ml van de oplossing per dag aan.

Verwijder de dop van de fles. Breng 1 ml Minoxidil Linn oplossing aan, door de verstuiver 6 maal in te drukken, tweemaal per dag, om de 12 uur. Breng de oplossing aan in het midden van de aangedane plek en verspreid het met uw vingertoppen om er zeker van te zijn dat het geneesmiddel gelijkmatig is verdeeld. Gebruik voor een nauwkeuriger aanbrenging de applicator die in de verpakking is meegeleverd. Verwijder het bovenste gedeelte van de spraykop en plaats de applicator. Druk de applicator dan 6 maal in, zoals hierboven beschreven. Was uw handen zorgvuldig na elke aanbrenging.

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Ingrediënten

1ml bevat 50 mg minoxidil

Ingrediëntendeclaratie

Minoxidil, propyleenglycol en ethanol(96%)

Bijsluiter Waarschuwingen

Bewaren beneden 25°C. De fles goed gesloten houden. Niet in de koelkast of vriezer bewaren. Buiten het zicht van kinderen bewaren.

Waarschuwing: Vermijd inademing van het product en vermijd contact met de ogen, de slijmvliezen of beschadigde huid als gevolg van ontvelling, ontstekingen en verwondingen. Wanneer dit toch gebeurt, dient het gebied grondig met water te worden afgespoeld. Neem contact op met uw arts wanneer er een branderig gevoel of irritatie blijft. Minoxidil Linn is uitsluitend bedoeld voor uitwendig gebruik en dient alleen op de hoofdhuid te worden aangebracht.