DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Daktarin Crème 20mg Miconazol 30GR
Daktarin Crème 20mg Miconazol 30GR
Daktarin Crème 20mg Miconazol 30GR1
Daktarin Crème 20mg Miconazol 30GR2
Daktarin Crème 20mg Miconazol 30GR3

Daktarin Crème 20mg Miconazol 30GR

16,49
  • Merk: Daktarin
  • Inhoud: 30GR
  • EAN: 3574661411453
  • Bijsluiter:

    lees voor gebruik de bijsluiter

  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • U kunt maximaal 5 stuks per persoon bestellen

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Voetschimmel behandelt u eenvoudig en doeltreffend met Daktarin Crème

Algemeen
Daktarin Crème 30mg Miconazol behandelt voetschimmel effectief en eenvoudig. Smeer de crème tweemaal per dag tot zo’n twee centimeter rondom de geïnfecteerde plekken op uw gereinigde, droge voeten. Herhaal deze behandeling, afhankelijk van uw klachten, twee tot zes weken zonder onderbreking tot minstens 1 week nadat alle zichtbare symptomen zijn verdwenen. DAKTARIN® crème bestrijdt schimmelinfecties, verlicht jeuk en laat kloven en schilfers verdwijnen. DAKTARIN® crème bevat miconazolnitraat en is een geneesmiddel aangewezen bij schimmelinfecties.

Daktarin Crème 30mg Miconazol:
  • Bestrijdt voetschimmel, en verlicht daardoor de jeuk en laat kloven en schilfers verdwijnen
  • Combineer DAKTARIN® crème met DAKTARIN® Poeder voor een optimaal resultaat. Voor een geïnfecteerde nagel is DAKTARIN® tinctuur een aangewezen behandeling
  • Behandel de infectie onafgebroken gedurende twee tot zes weken, afhankelijk van uw klachten tot minstens 1 week nadat alle zichtbare symptomen zijn verdwenen
  • Schimmelsporen overleven lange tijd en kunnen zorgen voor nieuwe infectie. Behandel daarom uw schoenen en sokken met DAKTARIN® Poeder tot 1 week nadat alle zichtbare symptomen zijn verdwenen
  • Is een geneesmiddel aangewezen bij schimmelinfecties en bevat miconazolnitraat

Dosering
Smeer de crème tweemaal per dag tot ongeveer twee centimeter rondom de geïnfecteerde plekken. Herhaal de behandeling gedurende 2 tot 6 weken. Blijf minstens nog een hele week behandelen nadat de infectie verdwenen is.Smeer de crème tweemaal per dag tot ongeveer twee centimeter rondom de geïnfecteerde plekken. Herhaal de behandeling gedurende 2 tot 6 weken. Blijf minstens nog een hele week behandelen nadat de infectie verdwenen is.

Daktarin® is een geneesmiddel (lees voor gebruik de bijsluiter), vraag de (assistent-)drogist om advies. Daktarin® crème en strooipoeder bevatten Miconazolnitraat. Daktarin® nagellak bevat Miconazol. Niet gebruiken bij overgevoeligheid

Ingrediënten

De werkzame stof in dit middel is: miconazolnitraat. De hulpstoffen in dit middel zijn: vloeibare paraffine, macrogolstearaat en ethyleenglycolstearaat, oleoyl macrogolglycerides, benzoëzuur (E 210), gebutyleerd hydroxyanisol (E 320) en water.

Bijsluiter Waarschuwingen

Bewaren beneden 25°C. De tube zorgvuldig gesloten houden. De tube bewaren in de oorspronkelijke verpakking. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Bewaar medicijnen op een droge plaats. Gebruik dit medicijn niet meer na da de uiterste houdbaarheidsdatum. Als de tube eenmaal geopend is geweest, is de crème hooguit een jaar goed. Spoel medicijnen niet door de gootsteen of de wc en gooi ze niet in de vuilnisbak.

Wanneer mag u dit medicijn niet gebruiken? U bent allergisch voor een van de stoffen in dit medicijn. Deze stoffen kunt u vinden in rubriek 6 van deze bijsluiter. U bent allergisch voor andere gelijkaardige antischimmel medicijnen. Daktarin kan ernstige allergische reacties veroorzaken. U dient zich bewust te zijn van tekenen van een allergische reactie terwijl u Daktarin gebruikt (zie “Mogelijke bijwerkingen”). Overgevoeligheid kunt u herkennen aan bijvoorbeeld huiduitslag, jeuk of ernstige verergering van de huidaandoening waarvoor u dit medicijn gebruikt. Als u hiervan last krijgt, stop dan met Daktarin en raadpleeg uw arts. Wanneer moet u extra voorzichtig zijn met dit medicijn? Neem contact op met uw arts of apotheker voordat u dit medicijn gebruikt. Als u overgevoelig bent voor andere antischimmel medicijnen (met name medicijnen die als werkzame stof econazol, isoconazol of ketoconazol bevatten), kan het zijn dat u ook overgevoelig bent voor Daktarin-crème. - Gebruik van Daktarin crème op een afgesloten huidoppervlak (bijv. met een pleister of bij kinderen onder een luier), op een groot oppervlak of op/dichtbij slijmvliezen dient te worden vermeden. Dit kan de hoeveelheid die opgenomen wordt in het lichaam vergroten en daarmee ook de kans op bijwerkingen of interacties tussen medicijnen vergroten. - Vermijd contact met de ogen: Zorg ervoor dat de crème niet in uw ogen komt. Als er per ongeluk toch crème in de ogen komt, spoel ze dan direct met veel water.

Opslag informatie: Hoe bewaart u dit medicijn? Bewaren beneden 25°C. De tube zorgvuldig gesloten houden. De tube bewaren in de oorspronkelijke verpakking. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Bewaar medicijnen op een droge plaats, dus bijvoorbeeld niet in de badkamer; die is meestal te vochtig. Gebruik dit medicijn niet meer na de uiterste houdbaarheidsdatum. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum. Als de tube eenmaal geopend is geweest, is de crème hooguit een jaar goed. Spoel medicijnen niet door de gootsteen of de wc en gooi ze niet in de vuilnisbak. Vraag uw apotheker wat u met medicijnen moet doen die u niet meer gebruikt. Als u medicijnen op de juiste manier afvoert worden ze op een juiste manier vernietigd en komen ze niet in het milieu terecht.