DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Lucovitaal Koortslipcrème 10ML
Lucovitaal Koortslipcrème 10ML
Lucovitaal Koortslipcrème 10MLverpakking en product
Lucovitaal Koortslipcrème 10MLproduct foto
Lucovitaal Koortslipcrème 10MLgebruiksaanwijzing
Lucovitaal Koortslipcrème 10MLverpakking zijde
Lucovitaal Koortslipcrème 10MLVerpakking zijkant

Lucovitaal Koortslipcrème 10ML

50% korting
4,007,99
  • Merk: Lucovitaal
  • Inhoud: 10ML
  • EAN: 8713713064017
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Vermindert de duur en ernst van de symptomen bij een koortslip

Algemeen
Lucovitaal Koortslipcrème is een speciaal ontwikkeld, medisch hulpmiddel om een koortslip of uitslag te voorkomen. Een koortslip is een virusinfectie op of rondom de lippen en kan terugkeren door blootstelling aan UV straling. Om de lippen te beschermen tegen deze straling bevat de Koortslipcrème van Lucovitaal, Virumed SPF 30. De crème is bij de eerste tintelingen dagelijks te gebruiken om een koortslip te voorkomen of wanneer u al een koortslip heeft, om de ernst van de symptomen te verminderen.

Hoe te gebruiken?
De koortslipcrème dagelijks meerdere malen (3-6 keer) over de hele lippen aanbrengen. Elk uur aanbrengen bij actieve blootstelling aan UV stralen.

Waarschuwingen
Een koortslip is een besmettelijke infectie. Geef deze koortslipcrème daarom niet door aan anderen, zelfs niet als de symptomen hetzelfde zijn. Was elke keer na aanbrengen goed uw handen. Zo voorkomt u dat het virus zich verspreid.

Gebruik in combinatie met geneesmiddelen: Smeer andere huidmiddelen niet tegelijkertijd op de aangedane plekken. U hebt dan kans dat u de Koortslipcrème met het volgende middel weghaalt. Smeer daarom altijd eerst het andere huidmiddel. Wacht tot dit in de huid is getrokken en breng vervolgens Koortslipcrème aan (na een kwartier tot een halfuur).

Buiten bereik van jonge kinderen houden, uitsluitend geschikt voor uitwendig gebruik op en rond de lippen, vermijd contact met de ogen, bij overgevoeligheid voor één of meerdere bestanddelen dient de behandeling beëindigd te worden.
Ingrediënten

Ingrediënten
Petrolatum, titanium dioxide, diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate, octyldodecanol, butyl methoxydibenzoylmethane, ethylhexyl methoxycinnamate, ethylhexyl triazone, simmondsia chinensis oil, talc, prunus amygdalus dulcis oil, aluminum hydroxide, Defensine™, dimethicone/methicone copolymer, bisabolol, lysine, sucralose, echinacea purpurea radix.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.