DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Wild About Honey Rauwe Kastanje Honing 500GR
Wild About Honey Rauwe Kastanje Honing 500GR

Wild About Honey Rauwe Kastanje Honing 500GR

17,49
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  29  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Zijdezachte, donkere amber honing met nootachtige smaak

Algemeen
Wild About Honey Rauwe Kastanje Honing is een zijdezachte, amber honing samengesteld met verschillende bloemen. De honing heeft een nootachtige smaak van kastanje en de geur van de kastanje bloemen. Kastanje honing kan varieren van zeer donker en bitter tot milder en zoeter, afhankelijk van het aandeel van de kastanje honingdauw en de nectar van andere bloemen. De kastanjehoning van Wild About Honey is geselecteerd met een meer diverse smaak van kastanje, wegedoorn en zwarte bessen uit de bossen van Noord-Portugal, een gebied van ongerepte schoonheid en zuiverheid.
Kastanjehoning een honingdauwhoning, geen nectar honing, staat bekend om zijn antioxiderende eigenschappen. Honingdauw is rijk aan oligosachariden en wordt gemaakt door bijen die op zoek zijn naar de afscheidingen van zoete bladluizen. De bladluizen hebben zich eerst gevoed met het sap van de bomen of zelfs de vruchten. Vanwege de samenstelling van suikers, laag glucose, neigt de honing moeilijk te kristalliseren en blijft deze langer vloeibaar.
Perfect voor in koffie, voor een koffie met heerlijke nootachtige smaak. Ook heerlijk voor een feestelijk tintje aan desserts en glazuren.
Ingrediënten

Ingredienten
100% Rauwe Honing