DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024
L'Oréal Paris Elnett Crème de Mousse Krullen 200ML
L'Oréal Paris Elnett Crème de Mousse Krullen 200ML
L'Oréal Paris Elnett Crème de Mousse Krullen 200ML1
L'Oréal Paris Elnett Crème de Mousse Krullen 200ML 0

L'Oréal Paris Elnett Crème de Mousse Krullen 200ML

31% korting
5,087,33
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  46  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Laat uw krullen stralen

Algemeen
L'Oréal Paris Elnett Mousse Curls laat uw krullen stralen. De formule verrijkt met vitamines en proteinen versterkt de haarvezel en laat uw krullen glanzen.

L'Oréal Paris Elnett Mousse Curls:
  • Gedefinieerde, elastiche en veerkrachtige krullen
  • Anti-pluis, zakt niet in en verliest geen fixatie
  • Voedt en beschermt krullend haar intens
Hoe te gebruiken?
Schud de bus goed voor gebruik. Breng het product aan op schoon, handdoekdroog haar vanaf de haaraanzet tot aan de lengten van het haar. Droog het haar met de föhn.

Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50ºC.

Ingrediënten

Aqua / water. isobutane butane. propane. decyl glucoside, sodium benzoate, glucose. xylose. limonene, camelina sativa seed oil, benzyl alcohol, benzyl salicylate, linalool. alpha-isomethyl ionone, carrageenan, citronellol, coumarin, glycerin, parfum/fragrance. (f.ll. y70013981/3).

Waarschuwingen

Gevaar: Zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50ºC. Recycle alleen lege verpakkingen. Gebruik uitsluitend voor het beoogde doel. Niet in de ogen spuiten. Niet aanbrengen op geïrriteerde of beschadigde huid. Buiten het bereik van kinderen houden. Bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren.