DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Orthovitaal Lactoferrine 300mg 60VCP
Orthovitaal Lactoferrine 300mg 60VCP

Orthovitaal Lactoferrine 300mg 60VCP

Niet meer verkrijgbaar

×

of

Productbeschrijving

Draagt bij voor het aanvullen van het lichaamseigen eiwit

Algemeen
De OrthoVitaal Lactoferrine biedt 300 mg lactoferrine per capsule met uitsluitend de hoogste gezuiverde kwaliteit. Het product is geschikt voor het aanvullen van het lichaamseigen eiwit of als onderdeel van een kuur. Lactoferrine is een multifunctioneel lichaamseigen eiwit. Lactoferrine bestaat uit de woorden 'lacto' en 'ferrine'. Lacto staat voor koemelk, waarin dit eiwit voor het eerst is gemeten en waar uit Lactoferinne wordt gewonnen. Ferrine staat voor ijzer en is aan de naam van dit nutrient toegevoegd omdat Lactoferrine de eigenschap heeft om ijzer te binden en te transporteren in het bloed.

Dosering
1 tot 2 capsules per dag bij of vlak na een maaltijd met water innemen, tenzij anders geadviseerd.
Ingrediënten

Bevat per 1 capsule



RI*

Lactoferrine


300 mg



Zink (citraat)


5 mg


50%

*RI = Referentie-inname (voorheen ADH)

Ingrediënten
Vulstof (rijstbloem), lactoferrine (uit koemelk), zink (citraat), vegatarische capsulewand (HPMC), anti-klontermiddel (natuurlijk rijstconcentraat).

Waarschuwingen

Koel, droog, donker en buiten het bereik van kinderen bewaren.
Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Raadpleeg een deskundige alvorens dit supplement te gebruiken in geval van zwangerschap, borstvoeding, medicijngebruik en ziekte.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist