DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024
Groene keuze Product is onderdeel van ons groene assortiment. The Good Brand Allesreiniger Pods 2ST
The Good Brand Allesreiniger Pods 2ST

The Good Brand Allesreiniger Pods 2ST

2,99
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Geconcentreerde allesreiniger in oplosbare capsules

Algemeen
The Good Brand Allesreiniger Pods reinigen alle soorten oppervlakken snel en streeploos. Door een capsule in een sprayfles te doen en er ongeveer 500ML water aan toe te voegen zal de capsule oplossen waarna u de allesreiniger kunt sprayen.

Hoe te gebruiken?
Plaats een capsule in een fles en voeg 500 ml water toe, schud tot een homogene oplossing is verkregen. In warm water lost de capsule sneller op en verhoogt tegelijkertijd de reinigingskracht van het product. Spray op een afstand van ongeveer 20 cm het middel op het te reinigen oppervlak. Smeer het daarna uit met een schone doek. Het gebruik bij voorkeur gedestilleerd water voor een optimaal resultaat.
Dit product is onderdeel van ons groene assortiment.
Ingrediënten

Gelijk aan of meer dan 15%, maar minder dan 30%: Anionische oppervlakteactieve stoffen. Gelijk aan of meer dan 5%, maar minder dan 15%: Niet-ionische oppervlakteactieve stoffen. Overige ingrediënten: parfums, butylfenylmethylpropional, hexylkaneel, benzylbenzoaat, amylkaneel, citral, limoneen, linalool, laurylamine dipropyleendiamine. Bevat 2-butoxyethanol; Vetalcohol geëthoxyleerd, 8 mol EO; 4-tert-butylcyclohexylacetaat; N-(3-aminopropyl)-Ndodecylpropaan-1,3-diamine. Bevat 2-(4-tert-Butylbenzyl) propionaldehyde, Lysmeral technisch, Citral, d-limoneen, Sinaasappel, zoet, ext., Petitgrain Paraguay olie, Pin-2(10)-een.

Waarschuwingen

Lees het etiket voor gebruik. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Bij het dragen van contactlenzen deze verwijderen en ga door met spoelen. Niet doorslikken. RAADPLEEG IN GEVAL VAN ONGEVAL een arts. Als medisch advies nodig is, houd dan de productverpakking of het etiket bij de hand. Buiten het bereik van kinderen houden.