DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Nuby Bijtsleutels Hout & Silicone 1ST
Nuby Bijtsleutels Hout & Silicone 1ST

Nuby Bijtsleutels Hout & Silicone 1ST

12,99
  • Merk: Nuby
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 5414959060322
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  1  stuk beschikbaar

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Voor doorkomende tandjes bij baby's

De Nuby Bijtsleutels Hout & Silicone zijn perfect voor als de eerste tandjes van uw baby doorkomen. Het bijtspeeltje is geschikt voor baby's vanaf 3 maanden en gemakkelijk vast te houden met kleine handjes. De verschillende bijtoppervlakken helpen bij het doorkomen van nieuwe tanden en verminderen de pijn van doorkomende tandjes. De bijtring is gemaakt van silicone en natuurlijk beukenhout, de materialen zijn veilig en duurzaam. Het natuurlijke beukenhout is een harde houtsoort die niet versplintert. De zachte materialen bevorderen een gezonde orale ontwikkeling en ondertussen stimuleren de vormen, texturen en kleuren de motorische ontwikkeling van uw baby.

Nuby Bijtsleutels Hout & Silicone:
- bijtring voor baby's vanaf 3 maanden;
- vermindert de pijn van doorkomende tandjes;
- gemakkelijk vast te houden met kleine handjes;
- van siliconen en natuurlijk beukenhout dat niet versplintert;
- gemaakt van veilige en duurzame materialen.

Hoe te gebruiken?
Deze houten & siliconen bijtsleutels zijn perfect te gebruiken om op te bijten en om mee te spelen. Reinig de houten bijtring met een vochtige doek en bewaar de bijtring steeds in een goed verluchte ruimte. Het aanbrengen van kokosolie op de houten bijtringen is de beste natuurlijke manier om deze te beschermen. Hout niet in een afgesloten ruimte bewaren. Droog in een goed verluchte ruimte gedurende een dag.
Ingrediënten



Waarschuwingen

Waarschuwingen
Laat het natuurlijke hout NIET weken in water, het zal vervormen. NIET drogen in de zon. Houten bijtring NIET in een plastic zak bewaren na gebruik. Vocht zorgt voor een zwarte vlek in natuurlijk hout.