DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Groene keuze Product is onderdeel van ons groene assortiment. Speick Sun Sunlotion SPF50+ 60ML
Speick Sun Sunlotion SPF50+ 60ML
Speick Sun Sunlotion SPF50+ 60MLVoorkant verpakking

Speick Sun Sunlotion SPF50+ 60ML

17,39

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden wanneer dit product weer op voorraad is? Geef dan uw e-mail adres op:

  • Merk: Speick
  • Inhoud: 60ML
  • EAN: 4009800012028

×

of

Productbeschrijving

Waterbestendige zonnebrandcrème met zeer hoge beschermingsfactor

Algemeen
Speick Sun Sunlotion SPF50+ is een lichte, makkelijk opneembare zonnebrandcrème met een zeer hoge bescherming tegen de zon, geschikt voor het gehele lichaam. Deze vegan lotion is geschikt voor alle zongevoelige huidtypes, ook die van kinderen. Het biedt 100% natuurlijke minerale zonnebescherming tegen UVA- en UVB-straling en het is waterbestendig. Daarbij biedt het een intensieve verzorging met suikerbietenextract dat de huid hydrateert en rietextract en granaatappel die de huid verzachten. Het trekt snel in de huid, het plakt niet en de verpakking is optimaal recyclebaar.

Speick Sun Sunlotion SPF50+:
  • Natuurlijke zeer hoge bescherming tegen de zon
  • Dermatologisch en allergologisch getest
  • Vrij van geur-, kleur- en minerale oliën
  • Vrij aluminium en parfum
  • Verzorgt en hydrateert
  • Rif- en koraalvriendelijk
  • Cosmos natural
  • Waterbestendig
  • Vegan
Hoe te gebruiken?
Royaal en gelijkmatig aanbrengen, 15 tot 20 minuten voor blootstelling aan de zon. Meerdere keren opnieuw aanbrengen om de bescherming tegen de zon te behouden, vooral na in water te zijn geweest.

Ook verkrijgbaar in SPF20, SPF30 en een After Sun Lotion
Dit product is onderdeel van ons groene assortiment.
Ingrediënten

Ingrediënten
Aqua (water), zinkoxide, capryl / caprinezuurtriglyceride, cococaprylaat, oryzanol, glycerine, cetearylalcohol, polyhydroxystearinezuur, Brassica campestris / aleurieten Fordi-oliecopolymeer, glycerylstearaat, silybum marianum ethylester, linolzuur, linolzuur Kokos-extract, Phragmites Kharka-extract, Beta Vulgaris (bieten) wortelextract, gehydrolyseerd maïszetmeel, Valeriana Celtica (Speick) -extract, Perilla Frutescens-bladextract, Punica Granatum-bloemextract, Terminalia Ferdinandiana-fruitextract, Tocoferol, Natriumpolyfosfaat, Xanthaangom, Natrium Stearoyl-lactylaat, sorbitancaprylaat, natriumbenzoaat, benzylalcohol.

Gebruiksaanwijzing Waarschuwingen

Waarschuwingen
Geschikt voor zeer lichte en zongevoelige huidtypes en kinderhuid. Gebruik bij normale tot zeer hoge blootstelling aan de zon, bijv. Ook in de bergen of in de buurt van water. Neem de volgende punten in acht bij blootstelling aan zonlicht: Speick SUN royaal aanbrengen voordat u in de zon gaat. De prestaties van de zonnebrandcrème worden verminderd als u slechts kleine hoeveelheden gebruikt. Vermijd intense middagzon. Bescherm baby's en peuters tegen direct zonlicht. Gebruik beschermende kleding en zonnebrandmiddelen met een hoge zonbeschermingsfactor (SPF groter dan 25) voor baby's en peuters. De voor zonnebrandmiddelen gespecificeerde zonbeschermingsfactor geldt voor een applicatiehoeveelheid van 2 mg per cm² huid