DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
RoC Soleil-Protect High Tolerance Spray Lotion SPF 50 200ML
RoC Soleil-Protect High Tolerance Spray Lotion SPF 50 200ML

RoC Soleil-Protect High Tolerance Spray Lotion SPF 50 200ML

Niet meer verkrijgbaar
  • Merk: RoC
  • Inhoud: 200ML
  • EAN: 1210000800190

×

of

Productbeschrijving

Hoge en effectieve bescherming

Algemeen
RoC Soleil-Protect High Tolerance Spray Lotion SPF 50 is een zonnespray die een hoge en effectieve bescherming biedt tegen de zon. De hypoallergene formule helpt tekenen van zonneallergie te voorkomen. De fluweelzachte en niet-vettige textuur voelt aangenaam aan en laat geen witte waas op de huid achter.

Hoe te gebruiken?
Breng de spray royaal aan op de huid, voor blootstelling aan de zon. Spray rechtstreeks op het lichaam en verdeel het product met masserende bewegingen. Breng de spray niet rechtstreeks op het gezicht aan, maar spray op de handen en verdeel het daarna over het gezicht. Het aanbrengen van een te dun laagje product kan de beschermingsfactor verminderen. Breng de spray regelmatig opnieuw aan, vooral na het zwemmen, zweten en afdrogen. Vermijd de zon tijdens de middaguren en stel baby's en kinderen niet bloot aan direct zonlicht.
Ingrediënten

Aqua, Octocrylene, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Butylene Glycol, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Styrene/Acrylates Copolymer, Glycerin, VP/Hexadecene Copolymer, Potassium Cetyl Phosphate, Methylene bis-benzotriazolyl tetramethylbutylphenol (nano), Acrylates Copolymer, Chrysanthemum Parthenium Flower Extract, Leontopodium Alpinum Extract, Caprylyl Glycol, Propylene Glycol, Pentylene Glycol, Alcohol, Decyl Glucoside, Linseed Acid, Sodium Dodecylbenzenesulfonate, Sodium Lauryl Sulfate, Cetearyl Alcohol, Xanthan Gum, Acrylates/Steareth-20 Methacrylate Copolymer, Caprylhydroxamic Acid, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Ginkgo Biloba Leaf Extract